PS5 vs XBOX Series X

Orientiss

Femtopat
Katılım
4 Aralık 2022
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar , 5-6 güne yurtdışına çıkıp playstation ve ya xbox alacağım. Babamın işi için çıkıyoruz benim o kadar yüksek bir bütçem yok. Playstation 5 700 euro ve Series X'te 510 euro civarı ortalama Yunanistan'da. PlayStation 5 almak istiyorum fakat Series X alırsam kalan 200 euro ile başka şeylerde alabilirim. Fikrinizi merak ediyorum bu iki cihaz hakkında. Çok bilgim yok genelde PC oyuncusuydum. Bir sorum da PC oyunculuğundan konsol oyunculuğuna geçince alışamama gibi bir durum olur mu ? PC'de genelde Gta 5 , Cyberpunk , RDR2 gibi oyunlar oynadım.
 
Konsola alışma konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. PC’de Türkçe yama vs kullanıyorsanız o konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. İki konsol arasında bence PS5 seçin. Series X donanım olarak daha güçlü diyenler olacaktır. Belki doğrudur da. Ama bir oyun konsolu, sunduğu oyunlar kadar güçlüdür diye düşünüyorum. Yoksa ikisi de gayet kaliteli konsollar. PS5 oyunları bence tartışılmayacak seviyede önde ve yeni abonelik yöntemleriyle çok fazla oyun da sunuyor Gamepass gibi.
 
Selam, 5-6 güne yurt dışına çıkıp PlayStation veya Xbox alacağım. Babamın işi için çıkıyoruz benim o kadar yüksek bir bütçem yok. PlayStation 5 700 euro ve Series X'te 510 euro civarı ortalama Yunanistan'da. PlayStation 5 almak istiyorum fakat Series X alırsam kalan 200 euro ile başka şeylerde alabilirim. Fikrinizi merak ediyorum bu iki cihaz hakkında. Çok bilgim yok genelde PC oyuncusuydum. Bir sorum da PC oyunculuğundan konsol oyunculuğuna geçince alışamama gibi bir durum olur mu? PC'de genelde GTA 5, Cyberpunk, RDR2 gibi oyunlar oynadım.

Xbox alırsan PlayStation özel başyapıtları oynayamazsın ona göre düşün. Mesela The Last of Us part1-2, God of War 4-ragnarok, Ghost of Tsushima gibi ve saymadığım bir sürü oyun var.
 
Xbox alırsan PlayStation özel başyapıtları oynayamazsın ona göre düşün. Mesela The Last of Us part1-2, God of War 4-ragnarok, Ghost of Tsushima gibi ve saymadığım bir sürü oyun var.
Series X kullanıcısı olarak PS5 diyebilirim.
Cevaplarınız için teşekkürler , peki PC'den geçmem zor olur mu ? 27 İnç 2K 165Hz bir monitöre bağlayacağım alırsam.
 
Teşekkürler tekrar yanıt için, biraz araştırdım da galiba PC'deki Game Pass sistemi gibi bir şey var PS5'te. Benim en son hatırladığım 4'ten PS Plus almadan Online giremiyordun. Bu Game Pass'ın üstüne bir de PS Plus mu almam gerekiyor Online girmek için?

Online oyun oynamak için almanız lazım. En pahalı olan versiyonu aylık 70, yıllık 450 lira. Üstelik PS5 sahibi iseniz PS4'te çok sevilmiş oyunlardan oluşan ekstra bir kütüphaneye erişiminiz oluyor + Xbox Game Pass gibi sistemde geldi. Mesela bu ay Devil May Cry 5 eklendi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı