PS5 vs Xbox vs PC

BrkDeniz

Kilopat
Arkadaşlar yoğun çalışıyorum. Günde 1-2 saat oyun oynamak kafa dağıtmak için birini alayım diyorum. Bütçem 25k, civarı ikinci elde alabilirim. Oynayacağım oyunlar FIFA başta olur, sonra hikayeli ve Battlefield Online oynarım belki. Hangisini önerirsiniz. Bu konsollarda üyelik varmış sanırım, orada oyunları oynayabilir miyim?

Arkadaşlar yoğun çalışıyorum. Günde 1-2 saat oyun oynamak kafa dağıtmak için birini alayım diyorum. Bütçem 25k, civarı ikinci elde alabilirim. Oynayacağım oyunlar FIFA başta olur, sonra hikayeli ve Battlefield Online oynarım belki. Hangisini önerirsiniz. Bu konsollarda üyelik varmış sanırım, orada oyunları oynayabilir miyim?

Şimdi kanka 25 ya PC dizsen yani oyunları çamur gibi DLSS'ye yalvara yalvara oynarsın PS desen ya oda şöyle oyun fiyatları haddinden fazla git Game Pass al Xbox ile keyfine bak bence.

25 bin TL'ye alınan bir bilgisayar uzun ömürlü olmaz; işten yorgun gelip bir de kasma sorunlarıyla uğraşırken oyun keyfiniz zehir olur. Eğer PlayStation'a özel oyunları oynamayacaksanız Xbox tercih edin. Haberiniz olsun, PlayStation Online oyun oynamak için ücret istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı