PS5'in grafik kartı 2080 Super'den güçlü değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Spongeboimebob

Hectopat
Daha fazla  
Konusu açıldı, ben de 2080 Super'den güçlü olacağına inanmıyorum dedim. Yanlış bilgilendirmeden uyarı aldım. Bilgilendirme bile yapmamıştım, sadece fikrimi belirtmiştim. Şu an açıklandı, daha güçlü değil. Açıklama bekliyorum.

Mesajinizda
"aynı jenerasyon işlemciye + ekran kartına sahip bir pc'den yüksek performans vermesini beklemiyorum."
demissiniz. Konsollar optimizasyon nedeni ile daha hizlidir. Sizin aldiginiz uyarinin su an actiginiz baslikla ilgisi yok. Burada donanimdan bahsediyorsunuz. Orada ise ayni donanimdaki konsolun daha hizli olmadigindan.
Mesajinizin linki;

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajinizda
"aynı jenerasyon işlemciye + ekran kartına sahip bir pc'den yüksek performans vermesini beklemiyorum. "
demissiniz. Konsollar optimizasyon nedeni ile daha hizlidir. Sizin aldiginiz uyarinin su an actiginiz baslikla ilgisi yok. Burada donanimdan bahsediyorsunuz. Orada ise ayni donanimdaki konsolun daha hizli olmadigindan.
Mesajinizin linki;
Sizin hala bu görevde olduğunuza inanamıyorum. Mesajı ele alalım.

"aynı jenerasyon işlemciye + ekran kartına sahip bir pc'den yüksek performans vermesini beklemiyorum. "

Burada kişisel görüş belirtilmiş. Mesajın tamamında da yanlış bilgilendirme cezası alacak kesin bir yargı yok. Bazı şeyleri ya öğrenin ya da bırakın bu görevi.

Mesajinizda
Mesajinizin linki;
Bu cümlede doğrudan bir bilgi aktarımı değil ki. Fikrini belirtmiş kendisi. Bence bu durumda yanlış moderasyonda gibi geldi bana.

Moderatör hatası. Kaldırın adamın cezasını. Moderatör kendi kafasına göre basmış cezayı.

Sizin hala bu görevde olduğunuza inanamıyorum. Mesajı ele alalım.

Burada kişisel görüş belirtilmiş. Mesajın tamamında da yanlış bilgilendirme cezası alacak kesin bir yargı yok. Bazı şeyleri ya öğrenin ya da bırakın bu görevi.
Hatası nedeniyle Recep Baltaş'ın onun adına özür dilediği mevzudan sonra bile haksız şekilde sinirli ve asabi konuşmalara devam eden birisinden başka ne beklenebilir ki?

Anlatıldığı gibiyse yanlışlık var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı