PS5'in grafik kartı 2080 Super'den güçlü değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben moderatörleri çok sevmem, konu içerisinde özellikle bir moderatöre rast gelirsem yönümü ters istikamete çeviririm. Ancak hatasız kul olmaz, adı üstünde ''moderatör'', ''terminatör'' değil. Kötü bir zamanda okumuş, yanlış yorumlamış olabilir. Yönetici, süper moderatör ve katkıda bulunanların desteklerine ihtiyaçları var. Arkasında duramıyorsanız, moderatör olarak değil, üye olarak yoluna devam etsin. Ilımlı olup, en çok eleştirilenin yanında olmayı tercih ediyorum bu konuda.

Moderatorlerin onune sadece acilan konular geliyor. Actiginiz konu disinda yapilan degerlendirmeler gelen raporlamalarin degerlendirilmesi yonunde. Acilan rapor mesaj icerigi ile uyusuyorsa ona gore sosyal kurallari uygulaniyor. Bu durumda da oyle. Yoksa o kadar acilan basligin arasinda zaten insanlarin ne yazdigini takip etmek mumkun degil.

Arkadaşın cezası hala duruyor, kalkmamış. Her ne kadar cezayı biz almasak da yarın bir gün biz de kişisel görüşümüzü belirttiğimizde almamız an meselesi.

Keyfi yere ceza attığınızı düşünüyorum bu arada.

Moderatorlerin onune sadece acilan konular geliyor. Actiginiz konu disinda yapilan degerlendirmeler gelen raporlamalarin degerlendirilmesi yonunde. Acilan rapor mesaj icerigi ile uyusuyorsa ona gore sosyal kurallari uygulaniyor. Bu durumda da oyle. Yoksa o kadar acilan basligin arasinda zaten insanlarin ne yazdigini takip etmek mumkun degil.
Gerçekten mükemmel bir açıklama. Raporlar her zaman doğru olmuyor. Yazım yanlışı olarak rapor edilen mesajda bazen yazım yanlışı olmuyor.
O zaman gelen raporları düzgünce değerlendiremiyorsunuz.

Aranizda bir kisi bana lutfen PC'nin esdeger konsoldan daha hizli calistigina dair ciddi bir kaynak getirsin. Madem ciddi degerlendirme istiyorsunuz ciddi kaynak getirip uyarinin yanlis oldugunu ortaya cikarin. Genel gecerliligi olan bilgilere gore verilmis bir uyari. Aksi durum varsa ispatlarsiniz.

Bu benim gorusum demek yazdiginiz metnin sosyal kurallarindan muaf oldugu anlamina gelmiyor. X sarkicisinin sesi Y'den guzel seklinde yapilmis bir yoruma verilmis bir uyari degil bu. Ayni sekilde yarin biri cikip asilarin kisirlastirdigina inaniyorum ya da dunya duzdur, bu benim gorusum derse o da ayni sekilde uyarilir.
Arkadaşın cezası hala duruyor, kalkmamış. Her ne kadar cezayı biz almasak da yarın bir gün biz de kişisel görüşümüzü belirttiğimizde almamız an meselesi.

Keyfi yere ceza attığınızı düşünüyorum bu arada.
Uyarinin keyfi oldugunu soylemeniz insanlari yanlis yonlendirmeye calismaniz demek. Uyarinin kalkmasi icin yanlis olduguna dair ciddi kaynak getirin. Kisisel gorusunuz genel gercekliklerle celisirse sizin de uyari almaniz tabii ki mumkun.

Son düzenleme:
Üye burada kimseye herhangi bir bilgilendirmede bulunmuyor. Burada sahsi bir fikir belirtiliyor, kimseye tavsiyede bulunulmamis. Benim mesela direkt dünya düzdür dememle, dünyanin düz oldugunu düsünüyorum demem arasinda daglar kadar fark var.

Bu mantikla bircok kullanicinin yanlis bilgilendirmeden uyari almasi gerek. Bence gereksiz bir uyari olmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı