PS5'in her modelinde Coil Whine mevcut

  • Konuyu başlatan Gereksiz üye 276577
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 12B
Hocam zaten coil sesi çok ince mümkün değil duymak 1 metre ve daha fazlasında. Bir de içine CD taktığımız zaman dediğin gibi CD'nin dönme sesi bile Coil'i duymayı engelliyor. Isınma problemi yok evet ama söyleyeyim yoran oyunlarda Cold War gibi 120FPS isteyen oyunlarda oynadığınız zaman ısınır :) TLOU1'i istersen 5 saat oyna ısınmıyor o konuda haklısın :)
ben Ray Tracing açıp ratched ayrı dünyalar oynuyorum kibar bir ısınması oluyor. Aklında olsun Blueray'li kapak biraz daha fazla ısınır. PS logolu kapakta soğutucu blok var orası hiç ısınmıyor.
Yatay koyduysan zaten PS logolu kapak üste baktığı için ısınma hissetmemen normal :)

Yok dik koydum :D gerçi şu anlık PS4 oyunlarını oynuyorum Days Gone:D Marvel Spider-Man :D cal of duyt :D bir de Ghost of Tsushima:DDualSense efsane :D bir şey :D
 
Bende de öyle yazıyor ama sessiz ısınma yok. D gayet güzel çalışıyor:D ileride sadece 1TB harici SSD alıp takacağım:D PS4 Slim'ya da Pro beklememe gerek yokmuş:D
Hocam, sizde de mi o "Sony Eurasia Garantilidir." damgası yok ? Bende tek bende yok sanmıştım ve üründen şüphe etmiştim ama içinden garanti kağıdı çıkınca bir sorun kalmadı. Bende kutunun altında küçük bir stickerda "İthalatçı firma: Sony Eurasia" yazıyor , sizde de böyle mi?
 
Hocam, sizde de mi o "Sony Eurasia garantilidir." damgası yok? Bende tek bende yok sanmıştım ve üründen şüphe etmiştim ama içinden garanti kağıdı çıkınca bir sorun kalmadı. Bende kutunun altında küçük bir stickerda "ithalatçı firma: Sony Eurasia" yazıyor, sizde de böyle mi?

Aynen hocam Hepsiburada'dan almıştım:D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı