PS5'te 1080p monitör ile oyun oynanır mı?

DrgnRstV

Femtopat
Arkadaşlar bende LG 144Hz 1920x1080 monitör var. PS5 Slim alacağım. Daha çok hikayeli oyunlar oynayacağım. Sizce keyifli kaliteli bir oyun sunar mı?

Oynanır hikayeli oyun oynuyorsaniz ağırlıklı olarak 27" alabilirsiniz ama görüntü çok iyi olmaz.

Arkadaşlar bende LG 144Hz 1920x1080 monitör var. PS5 Slim alacağım. Daha çok hikayeli oyunlar oynayacağım. Sizce keyifli kaliteli bir oyun sunar mı?
Kendim de 23.8'' 1080p 144hz 1ms Asus monitörde kullanan birisi olarak naçizane düşüncem kesinlikle sunacağı ve keyif alacağındır. Çünkü yeteneksiz ama büyük ekran bir TV'ye göre gördüğün görüntünün keskin ve hızlı olması bence çok etkileyici oluyor. Ancak 23.8 biraz ufak kalıyor tabii ki.

PC'de kullandığımdan yetiyordu bana, ama şu an monitör alacak olsam minimum 27 ya da 32 inç yetenekli bir monitör alırdım PS5 için.

Büyük ekran 4K TV'de var evimde, ama bazen ayarlarından da kaynaklı gecikme ve takılmayı monitörden sonra net bir şekilde görebiliyorum. Kimisi salonunda veya odasında büyük bir TV ile yatarak oyun oynamayı sevdiğinden saygı duyuyorum, ancak salonumda değil odamda yatağımın başında takılan birisi olarak ben memnunum.

Hikayeli oyunlardan bahsettiğin için de belirtmek isterim ben de bu tarz oyunlar oynadım ve oynuyorum. Plus'taki oyunlardan başladım ve elimde olan GOW:Ragnarok ile beraber benzer SONY yapımlarını bahsini ettiğim monitörde oynayıp bitirdim. Deli gibi de keyif aldım. Saf büyüklüğe ya da ekranın vereceği hıza odaklanmana hiç gerek yok, elindekiyle keyif alırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Sorunuzu tam olarak anlamadım. Monitör boyutu mu yoksa ps5 donanım gücü mü kafanızdaki soru işareti ?

4K 65 inç Tv ekranında da 23.8 inç 144 hz monitörde de ps5 oynayan birisi olarak ikisinden de keyif alıyorum ama uzanarak büyük ekran da oyun oynamanın keyfi başka oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı