PS5'te God of War oynanır mı?

Oyun zaten PS plus'ta var niye para veriyorsun ki.
Ps5 haftasonu almayı düşünüyorum ps plus sistemini çok avantajlı bulamadım artı oyunlara sahip olmayı daha çok seviyorum, avantajlı mi ps plus? Artı olarak indirim bitmeden hesabıma oyunları alınca PS yi alınca direkt oynayabiliyorum değil mi illa konsolu satın almak gerekmiyor oyunu almak için.

God of War 2018 versiyonu PS5 için almayı düşünüyorum akar mı güzel midir? 500 TL fiyat.
Ya gülen arkadaşlar oyunun bu kadar iyi olduğunu nereden bileyim soruyorum... :(

Ps5 haftasonu almayı düşünüyorum ps plus sistemini çok avantajlı bulamadım artı oyunlara sahip olmayı daha çok seviyorum, avantajlı mi ps plus? Artı olarak indirim bitmeden hesabıma oyunları alınca PS yi alınca direkt oynayabiliyorum değil mi illa konsolu satın almak gerekmiyor oyunu almak için.

Ya gülen arkadaşlar oyunun bu kadar iyi olduğunu nereden bileyim soruyorum... :(
PS plus yıllık en yüksek sürümü 2000TL'idi indirimle en son birsürü Sony özel oyununu veriyor. Maximum 1-2 defa oynayacağın bir oyun için o parayı vermeye gerek yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı