Psikiyatri ilacının reçetesini aile hekimi, sağlık ocağı vb yazabiliyor mu?

Daha fazla  
Doktorun verdiği ilaç raporum var. Lakin şu an reçetem bulunmamakta. Yanlış değilsem eczane, rapor olsa bile reçete yoksa ilaç vermiyor. Lakin benim ilacımı almam için illaki hastaneye mi görünmem gerekli? Aile hekimi, sağlık ocağı vesaire reçete yazabiliyor mu?
(Psikiyatri ilacı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorun verdiği ilaç raporum var. Lakin şu an reçetem bulunmamakta. Yanlış değilsem eczane, rapor olsa bile reçete yoksa ilaç vermiyor. Lakin benim ilacımı almam için illaki hastaneye mi görünmem gerekli? Aile hekimi, sağlık ocağı vesaire reçete yazabiliyor mu?
(Psikiyatri ilacı)
Devamlı kullandığın bir ilaçsa ve ilaç raporluysa para karşılığı alırsın reçeteye gerek yok.

Devamlı kullandığın bir ilaçsa ve ilaç raporluysa para karşılığı alırsın reçeteye gerek yok.
Eminsiniz değil mi hocam? Zaten problem evden çıkıp uzaktaki hastaneye gitmek olduğu için, 100-150 metre uzağımdan alabilmek varken bir de randevusudur filan uğraşmayayım dedim.

İlacın ne olduğunu belirtirsen daha kesin bir şey söylebilirim concerta gibi bir ilaçsa(ve raporluysa) dediğim gibi para karşılığı alabilirsin ama antidepresan vs ise kesin bir şey söyleyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı