- Makaleler
- 21
Hangi şehirdesin?
Harbi. Forumda yasak mı bilmiyorum fakat, eğer İstanbul'da ise bu arkadaşla tanışabilirim. Arkadaş falan oluruz.Hangi şehirdesin?
Hocam gidiyorum, her gün dışarıya çıkıyoruz ama anlayamıyorum. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Büyük ihtimal Balıkesir Üniversitesienden bir pedagog ayarlarlayacağız gibi duruyor.Çıkın dolaşın hocam. Ne güzel sizi seven var & sizin sevdiğiniz var. Bu herkeste olmaz. Çıkın dışarı mis gibi havada parklara falan gidin.
Manisa hocam.Hangi şehirdesin?
İstanbul'da değildir.Harbi. Forumda yasak mı bilmiyorum fakat, eğer İstanbul'da ise bu arkadaşla tanışabilirim. Arkadaş falan oluruz.
Valla değerini bilin hocam. Ne güzel sizi seven insanlar var. Ben de isterdim sevdiğim olsun ama kazık yemeye niyetli değilimHocam gidiyorum, her gün dışarıya çıkıyoruz ama anlayamıyorum. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Büyük ihtimal Balıkesir Üniversitesienden bir pedagog ayarlarlayacağız gibi duruyor.
Manisa hocam.
Umarım hocam.Valla değerini bilin hocam. Ne güzel sizi seven insanlar var. Ben de isterdim sevdiğim olsun ama kazık yemeye niyetli değilimMutluluklar. Zamanla geçer merak etme.
Kırıkkale'de olsaydın akıl sağlığını kaybetmiştin benim gibi.Manisa hocam.
Neden hocam?Kırıkkale'de olsaydın akıl sağlığını kaybetmiştin benim gibi.![]()
Hocam önerebileceğin singleplayer hikayeli oyun var mı? Ucuz olsun yeter.Hocam böyle kötü bir zamanda bunları yaşamanız çok normal. Benim de tek zevk aldığım şeyler hikaye oyunları ve canım isterse rekabetçi oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.