Psikolojim çok bozuk

DenizAras

Hectopat
Katılım
17 Mart 2021
Mesajlar
381
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 14 yaşındayım. Geçmişte çok ağır bir travma yaşadım özel olduğu için anlatmayacağım, ayrıca benim psikolojim bozuk ne kadar dışarıda normal efendi eli yüzü düzgün bir insan gözüksem de iç dünyam tam bir psikopat gibi. Zaten daha önce bu tarz bir konu açmıştım okul hayatım çöp derslerim çok kötü filtrelediğim zaman 4-5 lise anca alıyor onlar da iğrenç. Sürekli düşünüyorum ben delirdim mi diye kendime konuşuyorum sanki yanımda birisi varmış gibi hayal ediyorum yani resmen delirmişim. Babama diyeceğim psikoloğa götür ama bir halta yaramayacak dediği tek şey spora git resim kursuna git kafanı dağıt tuhaf tuhaf ilaçlar verecek bu sefer gerçek bir psikopata dönüşeceğim. İstesem bir kişiyi bile öldürebilirim o kadar delirmiş bir haldeyim ama yapmıyorum çünkü çok merhametli bir insanım sinir krizleri geçiyorum ara sıra panik atağım var yani sanki backroomsa aitmişim gibi geliyor yani ben resmen delirdim ne yapacağım bir de liseyi diyelim ki okudum işsiz kalacağım ya da sürekli çalışacağım aynı inşaatta çalışan Suriyeliler gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söyledikleriniz ciddi şeyler acilen profesyönel destek almalısınız.

Babama diyeceğim psikoloğa götür ama bir halta yaramayacak dediği tek şey spora git resim kursuna git kafanı dağıt tuhaf tuhaf ilaçlar verecek bu sefer gerçek bir psikopata dönüşeceğim.

Yani adam yıllarca eğitim almış sizin gibi bir profesör olamamış, siz ne diyorsanız doğrudur.
 
Bu yaşlarda olabilecek duygular. Her şeyi boşver ve derslerine odaklan . İyi bir lisede okumak sana çok şey kazandırır. Meslek lisesine gitsende mutlaka oku ve iş öğrenmeye çalış. Meslek edinmeye bak. Senin gibiydim 28 yaşındayım askeriyeden muaf olmaya çalışıyorum , mesleğim yok kpss’ye çalışacak isteğim yok. Böyle biri olmak istemiyorsan her şeyi boşver derslere odaklan. Belli bir yere gelene kadar çalışmayı bırakma.
 

Geri
Yukarı