PSN kardeşliği sadece aile içinde mi yapılır?

erginusret

Decapat
Katılım
29 Eylül 2018
Mesajlar
5
İnternette araştırma yaparak sonucuna bir türlü ulaşamadığım bir sorum var. Bunun nedeni de bilen bilmeyen herkes konuştuğu için birbirinden çok farklı yorumlar var her yerde. Neyse soruma geliyorum: PSN kardeşliği legal midir illegal midir? Sadece aile içi bireylerin faydalanabildiği bir uygulama mıdır yoksa arkadaşımla da PSN kardeşi olabilir miyim? Daha da basite indirmek gerekirse arkadaşım parasını verip dijitalden FIFA 19 aldı diyelim ben onunla PSN kardeşi olup oyunu kendi makineme de indirsem sorun olur mu? Sonra kendi hesabımdan girerek bu oyunu online oynayabilir miyim? Bu yaptığımız ilerde bizim banlanmamıza neden olur mu? Uzun süredir PSN kardeşim var oyunları yarı fiyatına alıyoruz bir sorun da olmadı diyen var mı ?
 
Hayır banlanma gibi bir durum yok, sadece Sony resmi olarak açıklamıyor o kadar. Güvendiğiniz bir arkadaşınızla kardeşlik yaparsanız oyunları yarı yarıya bölüşerek alıp karlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
 
@Onur Altuğ Sever Peki PS Plus 1 tane almak yeterli mi?
Yeterli. Kardeşliği ilk yaptığımızda önce benim Plus'ı kullandık, sonra 1 sene arkadaşım Plus aldı onu kullandık ve o da bitince bu sefer ben Plus aldım şu an benim aldığımı kullanıyoruz.
 
@Onur Altuğ Sever Peki bu arkadaş girememiş ya arkadaşıyla aynı anda böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Birde şuan benim ps4 de 2 hesap var birisi abimin birisi benim psn kardeşliği 2 kişi yapılıyor diye biliyorum ben kendi hesabımla arkadaşımla kardeşlik yapsam bir sıkıntı olur mu? 3 Tane hesap ekli olunca
Abimin hesapla kendimin hesap sadece kendi ps4 de kullanıyorum başka ps4 de ekli değil.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı