momeralpi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhabalar, bugünlerde gaza geldim PS4 almaya karar verdim. Daha önce hiç PS bir makinem olmamıştı. PS3 vs. oynamıştım ama çok iyi olduğum söylemenez
PC oyuncusuyum.
Açıkcası ilk başta PS4 oyun fiyatlarını görünce direkt geri bastım. Kendi kendime PS3 alırım tüm oyunları bitiririm dedim (korsana hayır ama PS4'teki fiyatlar neydi bee). Her neyse işte PS4 ve PS3 arasındaki farkları gözlerimle görünce de PS4 yine aklımın bir köşesine takıldı.
PSN Plus üyelik paketiyle oyun fiyatları yeterince düşüyor ek olarak ücretsiz oyunlarda veriliyormuş. Bu da tabii kafama yattı. Şu an almayı düşünüyorum.
1 yıllık PSN Plus üyeliği fiyatı şuan 150 TL, 31 ağustos yani yarın 179 TL mi ne olacak.
1- 14 gün deneme süresi + 1 yıllık üyelik alsam 1 yıl + 14 eklenir mi
(Bu kadar da cimrilik yapma demeyin 14 gün gelecek buraya
)
2-PS4 almayı düşündüğüm yer burası: Sony Playstation 4 Slim 500 GB Cuh - 2016A Oyun Konsolu Fiyatı
Bunun haricinde 49 inç TV var. 2014 model ama işe yarar herhalde artık
Bilmem gereken bir şey var mı? İnternette bayadır araştırıyorum.
Bir de TR PSN üyeliği yerine US üyeliği alın denilmiş ama oyun fiyatları TR de uygun ek olarak Türkçe dil desteği var ek olarak da US üyeliği daha pahalı
TR alsam çok zararı olmaz herhalde? Ne düşünüyorsunuz?
Açıkcası ilk başta PS4 oyun fiyatlarını görünce direkt geri bastım. Kendi kendime PS3 alırım tüm oyunları bitiririm dedim (korsana hayır ama PS4'teki fiyatlar neydi bee). Her neyse işte PS4 ve PS3 arasındaki farkları gözlerimle görünce de PS4 yine aklımın bir köşesine takıldı.
PSN Plus üyelik paketiyle oyun fiyatları yeterince düşüyor ek olarak ücretsiz oyunlarda veriliyormuş. Bu da tabii kafama yattı. Şu an almayı düşünüyorum.
1 yıllık PSN Plus üyeliği fiyatı şuan 150 TL, 31 ağustos yani yarın 179 TL mi ne olacak.
1- 14 gün deneme süresi + 1 yıllık üyelik alsam 1 yıl + 14 eklenir mi
2-PS4 almayı düşündüğüm yer burası: Sony Playstation 4 Slim 500 GB Cuh - 2016A Oyun Konsolu Fiyatı
Bunun haricinde 49 inç TV var. 2014 model ama işe yarar herhalde artık
Bilmem gereken bir şey var mı? İnternette bayadır araştırıyorum.
Bir de TR PSN üyeliği yerine US üyeliği alın denilmiş ama oyun fiyatları TR de uygun ek olarak Türkçe dil desteği var ek olarak da US üyeliği daha pahalı
Son düzenleyen: Moderatör: