PSN Plus üyeliği alındığında deneme süresi eklenir mi?

momeralpi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, bugünlerde gaza geldim PS4 almaya karar verdim. Daha önce hiç PS bir makinem olmamıştı. PS3 vs. oynamıştım ama çok iyi olduğum söylemenez :) PC oyuncusuyum.

Açıkcası ilk başta PS4 oyun fiyatlarını görünce direkt geri bastım. Kendi kendime PS3 alırım tüm oyunları bitiririm dedim (korsana hayır ama PS4'teki fiyatlar neydi bee). Her neyse işte PS4 ve PS3 arasındaki farkları gözlerimle görünce de PS4 yine aklımın bir köşesine takıldı.

PSN Plus üyelik paketiyle oyun fiyatları yeterince düşüyor ek olarak ücretsiz oyunlarda veriliyormuş. Bu da tabii kafama yattı. Şu an almayı düşünüyorum.

1 yıllık PSN Plus üyeliği fiyatı şuan 150 TL, 31 ağustos yani yarın 179 TL mi ne olacak.

1- 14 gün deneme süresi + 1 yıllık üyelik alsam 1 yıl + 14 eklenir mi :) (Bu kadar da cimrilik yapma demeyin 14 gün gelecek buraya :) )

2-PS4 almayı düşündüğüm yer burası: Sony Playstation 4 Slim 500 GB Cuh - 2016A Oyun Konsolu Fiyatı

Bunun haricinde 49 inç TV var. 2014 model ama işe yarar herhalde artık :)

Bilmem gereken bir şey var mı? İnternette bayadır araştırıyorum.

Bir de TR PSN üyeliği yerine US üyeliği alın denilmiş ama oyun fiyatları TR de uygun ek olarak Türkçe dil desteği var ek olarak da US üyeliği daha pahalı :) TR alsam çok zararı olmaz herhalde? Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 güzel bir cihaz. Oynanabilecek oyun fazlasıyla var şu an ve hala gelmeye devam ediyorum. Ancak PS3 oynamadıysanız ve güncel oyunları oynamak gibi bir isteğiniz yoksa ikinci el bir PS3 alın. Çok fazla oyun var o konsolda. Tabii son çıkan oyunları da oynamak istiyorsanız PS4 almalısınız elbette. Üyelik olayı da şöyle, ilk başta 14 gün ücretsiz üyelik alın. Ardından otomatik ödeme kısmını kapatın. Bununla ilgili videolar var internette. Sonra 1 yıllık hesap ya da ne kadar kullanacaksanız alın. Sürekli online oyunlar oynuyorsanız lazım tabii ki. Bana sorarsanız da gene 2. el ancak garantisi olan bir PS4 alın. 500GB alın yetmediği dönemlerde kendiniz başka bir disk alıp ekleyebilirsiniz zaten. Üyelik mantığı da şöyle, PS'de arada sırada indirimler oluyor. Plus üyelerine daha avantajlı olabiliyor ancak arada çok fark olmuyor. Normalde hiçbir şekilde 179 TL değmez ancak online oynamak istiyorsanız mecbursunuz. Tabii her ay 2 tane oyun veriyor ancak genelde küçük çaplı, sizin parayla satın almayacağınız türden oyunlar veriyor. Son aylarda iyi oyunlar vermeye başladı. Geçen aylarda Tales From The Borderlands, Game of Thrones, Life Is Strange, Until Dawn, Killing Floor 2 gibi iyi oyunlar verdi. Ağustos ayında da Just Cause 3 verecek. Umarım oyunların kalitesi artar da fiyat zammı bir işe yarar. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam, ben İngiltere’de yaşıyorum. PS4 Slim siparişi verdim. Yarın elime geçecek. Şimdi ben UK PSN’mi TR PSN’mi açayım? Burda marketlerde PSN kod satıyorlar onları kullancağım. Kredi Kartı kullanmıyorum. TR PSN açsam burdaki kodlar olurmu? İngiliz PSN açsam, Türkiye’deki TR PSN Kodları İngiliz PSN’ye olurmu Bir kaç aya TR’ye döneceğim. Türkiye’ye geldiğimde sorun çıksın istemiyorum. 1 yıllık PS Plus alacağım. @Barış Talon

Dosya Ekleri

• IMG_3498.JPG
    IMG_3498.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 122
2014 model bi TV gayet yeterli. PS storede çok fazla indirim oluyor, indirimleri takip ederek güzel oyunları uygun fiyatlara alabilirsin.
İlk 14 günlüğü al sonra 1 yıllığı al 1 yıl 14 gün olur.
Kırık PS3'te multi oyunları oynayamazsın ve bu zamanda sağlam PS3 bulmak gerçekten zor, fiyatları da ucuz değil yeni nesil oyun yok ama eski nesilde çok iyi oyunlar var.
Ne zaman alacaksın bilmiyorum ama elini çabuk tutarsan plus ile Just cause 3'e sahip olabilirsin Hatta daha da çabuk olursan Until dawn'a da :)

PS4 güzel bir cihaz. Oynanabilecek oyun fazlasıyla var şu an ve hala gelmeye devam ediyorum. Ancak PS3 oynamadıysanız ve güncel oyunları oynamak gibi bir isteğiniz yoksa ikinci el bir PS3 alın. Çok fazla oyun var o konsolda. Tabii son çıkan oyunları da oynamak istiyorsanız PS4 almalısınız elbette. Üyelik olayı da şöyle, ilk başta 14 gün ücretsiz üyelik alın. Ardından otomatik ödeme kısmını kapatın. Bununla ilgili videolar var internette. Sonra 1 yıllık hesap ya da ne kadar kullanacaksanız alın. Sürekli online oyunlar oynuyorsanız lazım tabii ki. Bana sorarsanız da gene 2. el ancak garantisi olan bir PS4 alın. 500GB alın yetmediği dönemlerde kendiniz başka bir disk alıp ekleyebilirsiniz zaten. Üyelik mantığı da şöyle, PS'de arada sırada indirimler oluyor. Plus üyelerine daha avantajlı olabiliyor ancak arada çok fark olmuyor. Normalde hiçbir şekilde 179 TL değmez ancak online oynamak istiyorsanız mecbursunuz. Tabii her ay 2 tane oyun veriyor ancak genelde küçük çaplı, sizin parayla satın almayacağınız türden oyunlar veriyor. Son aylarda iyi oyunlar vermeye başladı. Geçen aylarda Tales From The Borderlands, Game of Thrones, Life Is Strange, Until Dawn, Killing Floor 2 gibi iyi oyunlar verdi. Ağustos ayında da Just Cause 3 verecek. Umarım oyunların kalitesi artar da fiyat zammı bir işe yarar. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Merhabalar, teşekkür etme fırsatım olmamıştı. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. En ufak bir hatada 1 gün ceza yiyorum. PSN kısaltmasını küçük yazdığım için ceza yedim.

Ek bir konu açtım, yorumunuzu merak etmekteyim.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/ps4-sogutucu-hangisi-daha-iyi.475324/
Tekrar teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı