PSP 1003 "80020321" güncelleme hatası

PSP 1003 modeline sahibim 6.61 veya 6.60 güncellemesi yapmak istediğimde hafıza kartınız düzgün takılmamıştır kontrol edin diyor, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSP 1003 modeline sahibim 6.61 veya 6.60 güncellemesi yapmak istediğimde hafıza kartınız düzgün takılmamıştır kontrol edin diyor, yardım edebilir misiniz?
Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz? Sorun çözüldü mü?
Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz? Sorun çözüldü mü?
Bu sorunu 1 defalığına şu şekilde çözdüm psp tamircisi cihazın cpu arızasından kaynaklı olduğunu ve BGA işlemiyle yeni cpu takılarak yada aynı cpu yu bga ile geri takılması gerektiğini söyledi bu sorunu çözer mi bilmiyorum maalesef.

Cihazda hafıza kartı takılıyken cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım umd cd takılı değildi
sonra internet ayarlarını yapıp cihazı formattan sonra ilk açılışında yazılımı güncellemeyi başardım.

sonraki denemelerimde bu işlem maalesef olmadı çok kez nededim ve 1 seferliğine oldu ve cihazı 6.61 e güncelledim.

cihaz açııken uyku moduna alıp geri uyandırdığımda umd cdlerin save dosyalarını oyun içerisindeyken kayıt ediyor fakat hafıza kartı üzerinden hem pro update dosyalarını hemde oyunları başlatamıyorum error 800201A8 hatası alıyorum cihazdam memory stick çıkartmadan uyk moduna alıp geri uyandırdığımda hafıza kartı hemen ana menüde beliriyor bu şekilde umd üzerinden oyun oynayarak bir cihaz kullanmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…