Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 13 Mart 2022 #11 JakerT4 dedi: 1000 modelinde 32 MB Ram var hocam ikisi karıştırılıyor. Oyun öneriniz var mı hocam? @Polorchen Genişletmek için tıkla... GTA'lar, Asphalt, COD, GOW'lar, Spider-man'lar. Çok oyun var aslında ama unuttum çoğunu.
JakerT4 dedi: 1000 modelinde 32 MB Ram var hocam ikisi karıştırılıyor. Oyun öneriniz var mı hocam? @Polorchen Genişletmek için tıkla... GTA'lar, Asphalt, COD, GOW'lar, Spider-man'lar. Çok oyun var aslında ama unuttum çoğunu.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #12 GOW müthişti ya. GTA da aynı şekilde.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #13 Tomb Raider'de vardı ama ben beğenmedim
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #14 JakerT4 dedi: Tomb Raider'de vardı ama ben beğenmedim Genişletmek için tıkla... Ben beğenmiştim. Şaheser değil ama oynanır.
JakerT4 dedi: Tomb Raider'de vardı ama ben beğenmedim Genişletmek için tıkla... Ben beğenmiştim. Şaheser değil ama oynanır.
Berkim Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #15 Polorchen dedi: E1004 daha ucuza kaçılmış bir revizyon ve bence ekranı daha kötü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video gayet iyi. Genişletmek için tıkla... bence ozellıklerı 3000 den fazla degıl ama bende var ekranı daha iyi
Polorchen dedi: E1004 daha ucuza kaçılmış bir revizyon ve bence ekranı daha kötü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video gayet iyi. Genişletmek için tıkla... bence ozellıklerı 3000 den fazla degıl ama bende var ekranı daha iyi