Psp'den internete girmek? Cevabı burda!

  • Konuyu başlatan beckahma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 7B
B

beckahma

Ziyaretçi
Psp(Playstation Portable) almadan önce çoğu kişinin merak ettiği konulardan biridir bu internet olayı. Psp'den internete girmek için ne yapmak gerekir,girince nasıl olur,neler yapılır?
Ben de bu soruları biraz derleyip cevabını size aktarmak istedim...

Öncelikle ilk olarak elimizde bir Psp var ve sağ alt kısımdaki power tuşumuz ile açtık. İnternete girmek istiyoruz, öncelikle Psp'nin sol üst kısmında bulunan WLAN çubuğunu açık konuma getiriyoruz. Sonrası ise bu adım kadar basit, menüden internete geliyoruz ve internet arıyoruz ve karşımıza etrafımızdaki kablosuz sağlayıcılar geliyor. Kullanmak istediğimizi seçiyoruz ve sonrasında bizden wlan korumasını seçmemizi istiyor. Varsa seçiyoruz yoksa none diyerek geçiyoruz. Varsa şifremizi de girdikten sonra adres ayarlarını istiyor bizden ve bu ayar easy ve custom olarak ikiye ayrılıyor. Easy seçerseniz otomatik yapıyor ayarları custom seçerseniz siz ayarlıyorsunuz. Ayarlar bitince size ayarların listesi veriliyor ve onaylayarak devam ediyoruz. Sonrasında Internet Browser'ı kullanarak Psp'de internet maceramıza başlayabiliriz.

Peki neler yapılabilir?
Malesef bizi bilgisayarlarımızdaki gibi bir internet beklemiyor. Facebook'un normal değil mobil versiyonunu kullanıyoruz. Video izleyemiyoruz ve flash oyun oynayamıyoruz. Ama bunun haricinde Psp 3000'lerde içinde bulunan Skype ile ücretsiz sesli görüşme yapabiliyoruz ve Psp 3000'in üzerinde mikrofon olması bize kolaylık sağlıyor. Maillerinize bakabilir ya da haberleri takip edebilirsiniz. Ayrıca videoları indirerek izleme imkanınız da var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı