fogzilla Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.231 Makaleler 8 Çözümler 11 8 Mart 2020 #1 PSU'yu temizledim (8 yıllık PSU, garanti etiketi hala yırtık değildi ) ama fanının hangi yöne üflediğini unuttum. Fan içeri mi dışarı mı üflemeli? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2020
PSU'yu temizledim (8 yıllık PSU, garanti etiketi hala yırtık değildi ) ama fanının hangi yöne üflediğini unuttum. Fan içeri mi dışarı mı üflemeli?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 8 Mart 2020 #2 Düzeltme yapayım. Içerden alıp, dışarı üflemeli. Ters yazmışım. Son düzenleme: 8 Mart 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Y yusnu Ziyaretçi 8 Mart 2020 #3 PSU kasanın altına montajlanıyorsa ve kasanın altında ızgara varsa fan aşağı bakacak şekilde(içeri hava üfleyecek) montajlanır, yoksa da kasa içine bakacak şekilde. Artı 0 Eksi
PSU kasanın altına montajlanıyorsa ve kasanın altında ızgara varsa fan aşağı bakacak şekilde(içeri hava üfleyecek) montajlanır, yoksa da kasa içine bakacak şekilde.