PSU Fanı nasıl yağlanır?

l1ynn

Hectopat
Daha fazla  
PSU'nun fanının tır motoru gibi ses çıkardığı için yağlayacaktım. Ancak fanında vida yok fanı nasıl yağlayabilirim?

PSU'nun fanının tır motoru gibi ses çıkardığı için yağlayacaktım. Ancak fanında vida yok fanı nasıl yağlayabilirim?

Arkasındaki etiketi sökün yuvarlak bir kapak var ortada onu kaldırın iğne gibi bir cisimle orava bir damla yağ dökün.
Bulabilirseniz gres yağ daha iyi olur.

Arkasındaki etiketi sökün yuvarlak bir kapak var ortada onu kaldırın iğne gibi bir cisimle orava bir damla yağ dökün.
Bulabilirseniz gres yağ daha iyi olur.

Etiketi söktüğümde de fanın arkasında plastik var maalesef vida göremiyorum fanda.

Dosya Ekleri

• IMG_20221012_185926.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 49
Bir ince tornavida yardımıyla kurcala orayı, bende kapak vardı. Kapat kamufule olmuş gibiydi tornaviyle açmaya çalıştım açıldı biraz dikkatli bak.

Fanın ön kısmı böyle kapak var gibi ama ne kadar denesem de kaldıramadım fanı kendime çektiğimde biraz yukarı geliyor sonra daha çeksemde gelmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20221012_231422.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 46
İğne sok, o yeri açmaya çalış ortayada iğne sok. Ortadaki kapak çıkarsa büyük kapağıda çıkartabilirsin heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…