PSU fanı nasıl yağlanır?

Ne yapiyim arkadaşlar başka ilgilenen yokmu ya yoksa kırana kadar zorliyimmi yatdım eden varmı huuuhuuu
Baksanıza ne hale geldi. Banamısın demiyor hala.

Dosya Ekleri

• 1578924024633222441619.jpg
    1578924024633222441619.jpg
    1.015,2 KB · Görüntüleme: 112
Ne yapiyim arkadaşlar başka ilgilenen yokmu ya yoksa kırana kadar zorliyimmi yatdım eden varmı huuuhuuu
Tek çare kaldı bıçağı kenardan sokup çevirin delik açılır o ara bıçağı üstten bastırıp aşağıya doğru indirin. Çıkması lazım. DİKKAT EDİN.

Çok saol reis. Ama ben son çareyi şiddette buldum birazdan pc yi açıp çalışıp çalışmadıgına bakacagım teşekkürler.
Tıpanın oldugu yeri bantladım ama acaba psu ısındıkça bant erirmi yani bı sıkıntı olurmu bi korktum ama ?

Son düzenleme:
Çok saol reis. Ama ben son çareyi şiddette buldum birazdan pc yi açıp çalışıp çalışmadıgına bakacagım teşekkürler.
Tıpanın oldugu yeri bantladım ama acaba psu ısındıkça bant erirmi yani bı sıkıntı olurmu bi korktum ama ?
Sorun olmaz. Eritecek kadar ısınmaz çünkü. :) Eğer yağdan bant tutmuyorsa etrafını kolonya ile sil sonra yapıştır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı