PSU fanı ne tarafa bakmalı?

eypmrt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PSU fanı ne tarafa bakmalı? Gaming Gen'den hazır kasa aldım fakat Corsair CX750F RGB PSU yazıları ters olunca dikkatimi çekti fan aşağı bakıyor RGB ışıkları da kasanın altını aydınlatıyor. Aşağıya iki resim ekledim ilki benim kasa diğeri de web sitesinden aldığım görsel.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• psu gen.jpg
    psu gen.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 67
  • psu web.jpg
    psu web.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PSU fanı ne tarafa bakmalı? Gaming Gen'den hazır kasa aldım fakat Corsair CX750F RGB PSU yazıları ters olunca dikkatimi çekti fan aşağı bakıyor RGB ışıkları da kasanın altını aydınlatıyor. Aşağıya iki resim ekledim ilki benim kasa diğeri de web sitesinden aldığım görsel.

Fan alta bakmalı.
Şu anda doğru konumda.

Aşağı yöne bakacak yani fan masaya doğru bakacak sebebi ise kasa içine bakarsa PSU'dan cikan sıcak havayı içeri doğru verir.
Kasa içine bakarakta takabilirsin ancak dediğim gibi fanın kasa altına masaya doğru bakması daha doğru olur.

Fark etmiyor. Aşağı bakacak şekilde montajlıyoruz ama hava alabilecek haldeyse tam tersi de olur.
Fan alta bakmalı.
Şu anda doğru konumda.
Power suply fanının aşağıya bakması normal. Doğru takmışsınız.
Aşağı yöne bakacak yani fan masaya doğru bakacak sebebi ise kasa içine bakarsa PSU'dan cikan sıcak havayı içeri doğru verir.
Kasa içine bakarakta takabilirsin ancak dediğim gibi fanın kasa altına masaya doğru bakması daha doğru olur.
Teşekkürler hepinize. Ellemiyorum o zaman kalsın bu şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı