PSU FPS'i arttırır mı?

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
Bir kız arkadaşımdan kasa aldım PSU Watt 250 ve bende 350 var. PSU anakartı besleyemediği için FPS düşüyor olabilir mi? Ya da ben 350'yi taksam FPS artışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
O PSU sistemi besleyemezse ekran kartı donanımlar yeterli enerji çekemez bunun sonucunda performans kaybı olur duruma göre değişebilir evet.

Eğer nasıl olsa FPS e etki etmiyor diye kötü bir PSU alırsan . Bütün sistemini çöp olabilir. Ucuza kaçma sakın !

Eğer PSU sisteme yetmiyorsa ya da Overclok yapacaksan evet yüksek Watt PSU performans attırır.

PSU performansı etkilemez fakat ekran kartınız ın TDP'si yüksek PSU nuz düşük Watt'ta sahip ise o zaman etki eder.

Sistem nedir? Neyi beslemeye çalışıyor ona göre yorum yapalım.
GT 730 2GB 128 bit, q8400 4 çekirdek 4 ram darboğazı az da olsa kesmek istiyorum.
O PSU sistemi besleyemezse ekran kartı donanımlar yeterli enerji çekemez bunun sonucunda performans kaybı olur duruma göre değişebilir evet.
darboğaz var sistemde gt 730 2gb q8400 işlemci 4gb ram
Eğer nasıl olsa FPS e etki etmiyor diye kötü bir PSU alırsan . Bütün sistemini çöp olabilir. Ucuza kaçma sakın !
yükselteceğim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…