PSU seçerken marka olarak Corsair mi MSI mı?

B+ seviyesi oldukça kaliteli ve modüler PSU.

80 Gold olmasına rağmen fiyatı çok ucuz hocam ben güvenemem açıkçası bu markaya tamam bizde zengin değiliz ama çok abartı seviyede düşük fiyatı malzeme kalitesi de kötüdür diye düşünüyorum.

5000 TL bütçem var ona göre öneride bulunabilirseniz sevinirim.

80 Gold olmasına rağmen fiyatı çok ucuz hocam ben güvenemem açıkçası bu markaya tamam bizde zengin değiliz ama çok abartı seviyede düşük fiyatı malzeme kalitesi de kötüdür diye düşünüyorum.
Hayır. Delta, marka takıntısı olan insanların tercih ettiği, çok büyük ve kaliteli bir üretici. Evinizin her yerinden çıkabilir. PS3'nüzün fanında, televizyonunuzun güç kısmında, hatta 100 bin TL'lik Asus oyuncu dizüstü bilgisayarınızın adaptöründe bile çıkabilir. Bu PSU B+ seviyesinde yer alıyor yani oldukça kaliteli, malzemesi mükemmel, fiyatında rakipsiz. Ayrıca modüler. Tam sizlik daha ne olsun?

Hayır. Delta, marka takıntısı olan insanların tercih ettiği, çok büyük ve kaliteli bir üretici. Evinizin her yerinden çıkabilir. PS3'nüzün fanında, televizyonunuzun güç kısmında, hatta 100 bin TL'lik ASUS oyuncu dizüstü bilgisayarınızın adaptöründe bile çıkabilir. Bu PSU b+ seviyesinde yer alıyor yani oldukça kaliteli, malzemesi mükemmel, fiyatında rakipsiz. Ayrıca modüler. Tam sizlik daha ne olsun?

Herkes farklı bir şey söylyo hocam vallahi karar veremedim gitti kimi MSI diyor kimi FSP diyor kimi High Power diyor şaşırdım vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı