PSU ve anakart Pin uyumu nedir?

arnulfo.kayceon

Hectopat
Ryzen 5 3600.
ASUS TUF B450 PLUS GAMING ATX.
XPG D50 8x2 3200MHz.
MSI RTX 2060 Super Gaming 8 GB.
MSI Mag Forge 100R.
480GB sssd aldım ama bir türlü PSU'da anlaşamadık. Birisi 80+ değil birisinde özellik yok ama;
Tam bilmiyorum PSU ile anakart pin uyumu önemliymiş. Neye göre kime göre ne marka model PSU almalıyım. Bütçem 400-450TL bana PSU önerin lütfen. Parçalarıma tam anlamıyla bakmanızı öneririm anakartım ATX diye geçiyor. mATX olanı da var.

Anakartınızda 8 pin CPU güç girişi var, bu PSU bunu karşılıyor, 20 + 4 pin kablosu klasik zaten.

Ekran kartı minimum 550W PSU istiyor biraz fazlasını tavsiye etmeniz gerekir.

Anakartınızda 8 pin CPU güç girişi var, bu PSU bunu karşılıyor, 20 + 4 pin kablosu klasik zaten.

İleriye dönük istiyorum bu fiyat bandında 600-650W PSU öneriniz var mı?

İleriye dönük istiyorum bu fiyat bandında 600-650W PSU öneriniz var mı?
Highpower 80+ Gold 600W vardı ben sistemi alacağım zaman. Fiyatı 450TL gibi birşeydi 1 ay önce. Sistemi aldığım yerde adama bunu söylemiştim çaktırmadan bana Highpower 85+ Bronze itelediğini eve gelince farkettim. O ürünü bulabilirsen hem sessiz hem performanslı. Şuan benim kullandığımdanda gayet memnunum gerçi sıfır ses.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı