PSU'da FSP mi Corsair mi ?

Kesinlikle insanlar tecrübelerini diğer kişilerle paylaşmalı ki kimse aynı tuzağa düşmesin.
Hocam FSP ucuz olduğu için kaçınılıyor genelde. Ben FSP önereceğim rahatlıkla bizzat kendim kullanıyorum. FSP Raider serisinin üzerine PSU tanımam bu dünyada ben.

@Maximum Pain Ceza aldığım için cevap yazamadım, FSP fiyat ve performans ürünüdür, sıkıntı olmaz. Cooler Master ve Corsair gereksiz pahalı, FSP işini görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vatan bilgisayara Zalman GLX 600 Watt almaya gittim. Adam bana FSP markasını önerdi. Ben Vatan bilgisayarın normalde çok boş personel çalıştırdıklarını duyuyorum hemde biliyorum. Lakin Logitech G300S almaya gittiğim de bana 'Logitech ile Frisby ortalama aynı kalitede' dediği an zaten ben bitmiştim. Ama bana FSP markasını önerdi. FSP Hyper 700. Gerçekten çok memnunum. Çok kaliteli bir ürün. Kendime şaşırdım nasıl dediğini aldım diye. Hem daha ucuz, hemde çok kaliteli şahsi görüşüm.
Tavsiyene uyup alicam insallah. Yardim icin teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı