PSU'da FSP mi Corsair mi ?

Kesinlikle insanlar tecrübelerini diğer kişilerle paylaşmalı ki kimse aynı tuzağa düşmesin.
Hocam FSP ucuz olduğu için kaçınılıyor genelde. Ben FSP önereceğim rahatlıkla bizzat kendim kullanıyorum. FSP Raider serisinin üzerine PSU tanımam bu dünyada ben.

Ben fabrikasını ve üretimini görene kadar güvenmediğim bir firmaydı. Ama işlerini özenle yapan insanları gördükten sonra aslında ne kadar güvenilir bir firma olduğunu anladım.

@Maximum Pain Ceza aldığım için cevap yazamadım, FSP fiyat ve performans ürünüdür, sıkıntı olmaz. Cooler Master ve Corsair gereksiz pahalı, FSP işini görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair PSU kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. İkisi arasında fiyat farkı yoksa uluslararası garanti şartlarından dolayı Corsair'i tercih ederim. FSP muadil üründe daha ucuz ise tercihim olur.

Tavsiyene uyup alicam insallah. Yardim icin teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…