Naber Müdür
Hectopat
Kessem sorun olur mu fanlara bağlı galibaKorkma aban. Onun için PSU mu değiştirilir artık çoğu sistemde kullanılmayan bir soket bazı güç kaynaklarında yok bile yanında dönüştürücü yolluyorlar.
Kesme kablolar kısa devre yapar elektrikmbandı ile kapamazsan. Keseceğine ölümüne abanabilirsin![]()
Bende ciddiyim hocam 3-4 tanesi birbirine takılı en kötü kırın ortadakini çıkarın ciddi güç istiyor bazıları. Keserseniz uçlarını bantlayın kabloların.Ciddiyim hocam.
Bende ciddiyim hocam 3-4 tanesi birbirine takılı en kötü kırın ortadakini çıkarın ciddi güç istiyor bazıları. Keserseniz uçlarını bantlayın kabloların.
E normal değil mi fanlara giden kabloyu çıkardın. Kesiyim mi diyince bende feda ettin sandım.Hallettim hocam her şey tamam ama bu sefer de fanlar dönmüyor ışıklar yok.
E normal değil mi fanlara giden kabloyu çıkardın. Kesiyim mi diyince bende feda ettin sandım.
Ne yapmalıyım pekiE normal değil mi fanlara giden kabloyu çıkardın. Kesiyim mi diyince bende feda ettin sandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.