P pef Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Güç kaynağını temizlemek için vidaları sökmüştüm ve vidaları tekrar takarken vidaları yerlerinin kaydığını fark ettim. Vidaları nasıl takacağım?
Güç kaynağını temizlemek için vidaları sökmüştüm ve vidaları tekrar takarken vidaları yerlerinin kaydığını fark ettim. Vidaları nasıl takacağım?
Çözüm mssfxwas 16 Temmuz 2023 Hocam birazcık vida yerlerini denk getirmek için güç uygulayın. Kasa biraz esneme gösterecektir.
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 Hocam birazcık vida yerlerini denk getirmek için güç uygulayın. Kasa biraz esneme gösterecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS P pef Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 mssfxwas dedi: Hocam birazcık vida yerlerini denk getirmek için güç uygulayın. Kasa biraz esneme gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tık salladım yerine geldi. Teşekkür ettim, sağ olun. Artı 0 Eksi
mssfxwas dedi: Hocam birazcık vida yerlerini denk getirmek için güç uygulayın. Kasa biraz esneme gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tık salladım yerine geldi. Teşekkür ettim, sağ olun.