Çözüldü PSU'dan kulak çınlaması gibi ses geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuzbk

Hectopat
Katılım
5 Mart 2021
Mesajlar
1.627
Çözümler
7
PSU'dan kulak çınlatan ses geliyor. Sistemi alırken PSU hakkında çok bir bilgim yoktu büyük ihtimalle bomba aldım sorun olur mu? Bu arada ses PC açıkken de geliyor fişe takılı ama kapalıyken de. Videosunu çektim ama galiba video koyma yeri yok bulursam atarım.
 
Sakin modele göre değişir bomba olup olmaması ve coil whine var sanırım sizde iade şansınz varsa verin zararı yoktur ama para veriyorsunuz neden sorunlu ürün alasın ki.
 
Yüksek voltaj çekilen durumlarda ekran kartından ya da psu 'dan bu ses gelebilir diye biliyorum ama PC kapalıyken fişe takılı halde hala ses geliyorsa orda bir sorun var demektir, servisle görüş.
 
Ses gelmesi bomba anlamına gelmez. Kaliteli bir marka ise Coil Whine olsa bile ses dışında hiçbir sıkıntısı olmaz. Bazen yükte gelir bazen de fan sebebiyle oluşan o ince ses oluşur.
 
Rahatsız olmuyorum sorun olmazsa böyle kullanırım İtopya ile uğraşılmaz.

Benim mousem bozulmuştu içini açtıp yapmaya çalıştım daha da kötü oldu ücretsiz bir şekilde UPS Kargo kuryesi evime geldi mousemi aldı 4 gün sonra aradılar para iadesi mi yeni ürünmü istiyorsunuz diye sordular ben yenisini istedim toplam 1 hafta içerisinde gönderdiler. Bence gönderin sıkıntı yaşamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı