PSU'dan ses geliyor

KangalSucuk

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION
16 GB GSKILL RAM(8x2)
1 TB Samsung EVO 980
GIGABYTE A520M K V2
POWER BOOST VK-P1882B 650W
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ses bu. Tedirgin olmalı mıyım?

Bilgisayar ilk açıldığında olmuyor. Bugün olmaya başladı. Bu sabah hatta.

Yükte oluyorsa coil whinedır. Herhangi bir zararı yok. Ama boştayken çıkıyorsa sıkıntı olabilir.

Coil whine gibi duruyor PSU'nun garantisi varsa garantiye gönderebilirsin.

Garantisi yok galiba ya normalde yoktu bu.

Coil whine gibi duruyor PSU'nun garantisi varsa garantiye gönderebilirsin.
Garanti kapsamıyor Coil Whine zararlı bir durum değil.

Garantisi yok galiba ya normalde yoktu bu.
Sıkıntı yok bende aynı durum var uzun zamandır kullanıyorum.

Kendi ekran kartım zotac iletişime geçtim zararsız olduğunu son derece normal bir durum olduğunu söylediler ilk başta duyuyordum şimdi neredeyse hiç duymuyorum.

Coil Whine sonradan oluştu ise yani daha önce böyle bir ses gelmiyorsa bobin ve kondansatör ömrünü tamamlıyor olabilir. Bazı markalar da aldığınızdan itibaren o sesi duyarsınız, buna normal diyebiliriz. Sonradan oluşanlar değiştirilmeli. Topraklamalı prizler dışında priz kullanırsanız yine bu sesi duyarsınız. Özellikle fason PSU'lar da bu ses sonradan gelmeye başladı ise sistemi tehlikeye atmayın. Herhangi bir kondansatör patlamasında Anakart-CPU gibi bileşenlere zarar verebilir.

Evet arkadaşlar, PSU önerilerinizi bekliyorum

Garanti kapsamadığını biliyorum benim de başıma gelmişti herhangi başka sorun varsa çözülsün diye garantiye göndermesini söyledim bende gönderdiğimde sorunsuz diyerek geri göndermişlerdi.

ryzen 5 5600 rtx 3060 2k falan verebilirim sanırım maks 2.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…