PSU'dan ses geliyor

Ses dışı bir problem yok. Performansı etkilemez. Ben çok rahatsız olduğum için kasayı yan odaya taşıdım.

ryzen 5 5600 rtx 3060 2k falan verebilirim sanırım maks 2.5
500w bile yeter de almaya gerek yok psu. Performansa hiç bir etkisi yok kalsın. Bende 600w daryun var. (Türkiye de tek) Sıkıntı çıkarmıyor. +80 bronz sertifikası varmış, yersen.

Hocam şehir dışına taşısaydınız.
Duvar var direkt arkasında. Uzak değil o kadar yan odayıda kullanmıyoruz zaten çok. Camı çıkardım, pencereyi açtım. İşlemci 47 ekran kartı 56 dererecelerde efil efil.

Hocam beni şu an tedirgin ettiniz, sonradan olursa bom güm havaya falan uçarsın dediniz.
Bana şimdi PSU'ya gerek yok demeyin ben uyuyamam.

FSP mi alayım yani şimdi? En iyi marka o herhalde.

Bu arada ses gitti şu an oyun oynarken, bir geliyor bir gidiyor. Aynı mutluluğum gibi.

Hocam sonradan oluşan sesler ömür tamamlamadır. Bazı markalar da PSU'yu aldığınızdan beri o ses vardır. Ama olmayan bir ses sonradan oluşursa kondansatör veya bobinin ızdırap sesidir. Sistemi niye tehlikeye atacaksınız ki? Almayın diyen performansa etkisi yok diye almayın diyor. Bende bunu anlamıyorum. Sadece performansa mı bakacağız?

Doğru söylüyorsunuz hocam, ne alayım ne önerirsiniz? 650w PowerBoost var şu an bende

Bom güm havaya uçarsın demedim. Ses rahatsız ettiği için kasayı yanımdan uzaklaştırdım dedim. Benim PSU dandik, arkadaşta Rampage var ne elektrikler gitti ne psunun şalterinden kapadım bir sorun yaşamadım. Sorun belki karttadır. Belki fandadır. Bende bir kart vardı. CW sanıyordum meğersem fanlardan geliyormuş.

PSU alcam illa da diyorsan,

Corsair
Asus
Vento
Dark
Zalman
Xigmatek
Aeracool
MSI
Cooler Master
Gigabyte
High Power
Aigo
Silver Stone

Bu markalardan en ucuzunu yapıştır geç. 500w rahat yeter. Kafam rahat olsun diyorsan 600 koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…