İyi sosyaller arkadaşlar. Lenovo Legion 5 laptopa sahibim. Bilgisayarımın artık temizlenmesi gerektiğini düşünerek termal macun arıyordum ki hiçbirinde karar kılamadım. Sonra öğrendim ki Lenovo Legion laptoplarda PTM 7950 termal pad kullanılıyormuş ve 2 sene boyunca hiç temizlememe rağmen bir sorun olmadı. Ama nereden alacağımı bilemedim. Ebuy7 sitesinden alırsam ürün+ kargo(179 TL) üzerine ek gümrük vergisi öder miyim? Ve ne kadar öderim?
İyi Sosyaller arkadaşlar. Lenovo Legion 5 laptopa sahibim. Bilgisayarımın artık temizlenmesi gerektiğini düşünerek termal macun arıyordum ki hiçbirinde karar kılamadım. Sonra öğrendim ki Lenovo Legion laptoplarda PTM 7950 termal pad kullanılıyormuş ve 2 sene boyunca hiç temizlememe rağmen bir sorun olmadı. Ama nereden alacağımı bilemedim. Ebuy7 sitesinden alırsam ürün+ kargo(179 TL) üzerine ek gümrük vergisi öder miyim? Ve ne kadar öderim?
Benim arkadaşım aldı. Birkaç ay oldu alalı ve laptopuna tam yetecek boyut olanı aldı. Yaklaşık 500-600 TL arası tuttu. İlk aylarda sıcaklığı iyiydi şimdi daha iyi. RDR 2'de GPU 60 CPU Max 75 görüyor.
Merhabalar. Acer Nitro 5 laptopumun ( CPU: Ryzen 5 6600H GPU: RTX 3050 95w) her oyunda çok ısınması yüzünden bir çözüm arayışına girdim ve maalesef termal macunu Arctic MX-6 ile değistirdim. Fakat aradan birkaç hafta geçmeden Valorant, CS2 gibi oyunlarda 100° CPU, 85° GPU sıcaklıklarına ulaştı...
Benim arkadaşım aldı. Birkaç ay oldu alalı ve laptopuna tam yetecek boyut olanı aldı. Yaklaşık 500-600 TL arası tuttu. İlk aylarda sıcaklığı iyiydi şimdi daha iyi. RDR 2'de GPU 60 CPU Max 75 görüyor.
Laptop için hocam. 2-3 haftada eline ulaştı arkadaşın. Arkadaş PTM ile yaptığı oyun testleri burada hocam.
Dediğim RDR2 testi de burada. Çok serin çalışıyor.
Laptop için hocam. 2-3 haftada eline ulaştı arkadaşın. Arkadaş PTM ile yaptığı oyun testleri burada hocam.
Dediğim RDR2 testi de burada. Çok serin çalışıyor.