Artık hangimiz uygularsa diyelim. Bakalım heyecanla bekliyorum.
R23 testini aşırı merak ediyorum hocam. Hayırlısı diyelim. Güzel sonuç verirse limit ile serin bir şekilde akar oyunlar
Artık hangimiz uygularsa diyelim. Bakalım heyecanla bekliyorum.
Ekleyeceğim kesinlikle.R23 testini aşırı merak ediyorum hocam. Hayırlısı diyelim.
Ekleyeceğim kesinlikle.
Eki Görüntüle 2430240
AIDA64 ile stres testinde 0 throttle. CS2 70 dereceyi geçmiyor başarılı gibi şimdilik.
@793692
Yakmazsın hocam. Arka kapağı açtıktan sonra batarya soketini çıkar. Çip boyutuna göre kesin. Ben memnun kaldım. 1-2 gün kullanınca daha iyi olacağını söylüyorlar eğer öyleyse daha da muhteşem.Hocam harika ya. Pazartesi günü inşallah bende uygulayacağım. İlk defa yapacağım umarım anakartı yakmam.
Yakmazsın hocam. Arka kapağı açtıktan sonra batarya soketini çıkar. Çip boyutuna göre kesin. Ben memnun kaldım. 1-2 gün kullanınca daha iyi olacağını söylüyorlar eğer öyleyse daha da muhteşem.
Varsayılan modunda oto fanla bile oynanır nerdeyse ama yine de özel fan ayarıyla varsayılanda oynamayı tercih ederim.Yerine tam oturunca daha güzel performans veriyor hocam doğrudur.
Varsayılan modunda oto fanla bile oynanır neredeyse ama yine de özel fan ayarıyla varsayılanda oynamayı tercih ederim.
Aida64’te throttle olmaması bile tek başına yeterli.Testleri çok güzel bence.
AIDA64'te throttle olmaması bile tek başına yeterli.
Darısı başınaTam oturunca daha performanslı olacak, harika bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.