İnceleme PTM7950 Honeywell macun incelemesi

En son çıkan BIOS güncellemesi voltaj değişimine izin vermiyormuş dediğim gibi yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla söylüyorum anladığım bir iş değil.
Tamam bende yanlış diyorum , şu an son sürüm kullanıyorum ve undervolt yapabiliyorum. Birkaç ayarın açılmasını gerek . Yapacaksanız diye söyledim.

Bu ürünü nereden temin ettiniz? Türkiye de satılmıyor sanırım ya da ben bulamadım. Tulpar T7 25.1 kullanıyorum ve şu an cihazda Cooler Master MasterGel maker sürülü. Ama gerçekten bu kadar etkiliyse bu ürün çok daha iyi. Sizin son sıcaklıklarını nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Honeywell 7950 phase change thermal pad laptop phase change silicone grease cpu thermal paste pad patch material
Buradan aldım. Gelmesi 15 gün civarı sürdü. Bugün Cinebench R23 testi yaptım, 13900 puan aldım, işlemci thermal throttle olmadı. Sıcaklıklar hala iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye ye geldikten sonra bizim kargo şirketleriyle mi taşınıyor? Sıcaklıklar hala aynı mi bu arada? Ve son olarak Allow removal of packaging... yazan şeyi yes no ve it depends var hangisini işaretlediniz? Ilk defa çinden sipariş vericem de alta not falan yazdınız mi yardımcı olursanız
EDIT: City ve state aynı mi olacak? Ankarada yaşıyorum citye ilçeyi mi yazacağım anlamadim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220430-153946_Chrome.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_20220430-154906_Chrome.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
PTT Kargo getiriyor. Hocam hatırlamıyoum Türkçeye çevirip işaretlemiştim Sıcaklık olarak ekran kartı stokla aynı pek farkı yok , işlemci ilk sürdüğüm gibi gayet iyi.

PTT Kargo getiriyor. Hocam hatırlamıyoum Türkçeye çevirip işaretlemiştim Sıcaklık olarak ekran kartı stokla aynı pek farkı yok , işlemci ilk sürdüğüm gibi gayet iyi.
Vergi ödediniz mi? Ödediyseniz nasıl ödeniyor? Bu state ve cityi ne yapmıştınız aynı mi işaretlediniz?

Kapıda ödüyorsunuz , PTT çalışanı istiyor. Evet aynı yapmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam vergiyle beraber 240 civarı toplam tutmuştu.
Evde bulamazlarsa o zaman şubede öderim herhalde. 7 dolarlık olanı mi aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…