Usta mesele ürünü geri alması değil, mesele 3 defa yazmama rağmen dedim ki "Bakın, emin misiniz üründen?" evet dediler, ürün geldiğinde kuru geldi çok az yapışıyordu dedim ki "Allah Allah acaba fabrikasyon hatalı mi? É kolay kestim oysaki videoda ki adam 2 saat cebelleşti. Neyse soktum kestim taktım tek elle çalışabiliyorum ondan zorlandim ama işe yaramadı buna sinir oldum, fabrikasyon hatası dedim ama olamaz dediler burada olmaması için bir neden yok ki kul yapımı olabilir, ısrar etti laptopunda sorun var diye uzatmadim, dedim tamam. O zaman gelince siz de test edersiniz diye ama burada zaman kaybı ve zahmeti ben yaşadım, neyse sorun değil. Büyük ihtimalle 6 ay sonra PTM 7950 denerim çünkü ürünü gönderince parayı iade edeceğiz ondan önce de yeni ürün gönderelim denildi ve eski ürün istenilmedi, bir nevi bana güvenmemişler bu da canımı sıktı çıkardığım ürünü bile kutuya koydum akıllarına bir şey gelmesin diye, ama yakıştıramadım bu hareketleri. Müşteriyi memnun etmek için bir şey sunup sonra sizde sorun var demeleri olgun ve akıllıca bir hareket değil açıkçası, bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum videosunu çekmiştim tüm süreçleriyle beraber yazık yani, 400-500 TL para için değmez öyle şeylere.
Kısacası adamlar başta güvenip ürün gönderelim dedi, sonra ürünü göndermeyi iptal edip üstüne kargoda fotoğrafını çekip gelince iade edeceğiz dediler hem ürün sorunlu hem adam güvenmemezlik yapıyor, biz yalancıyız gibi, eski sürdüğüm karbonu geri çıkarıp onu bile koydum kutuya, yalancı demesinler diye. Bir daha bunlardan bu muamele ile alışveriş yapmam, hacım. Sorun laptop da olsa o NVIDIA yazısı o basınçla pede ismini yazdiramazdi ki bilgisayardan anlıyoruz. Neyse boş verelim, MX6 idare ediyor bitene kadar devam.