PTT AVM güvenilir midir?

PTT AVM güvenilir fakat bu ürünü PTT AVM satmıyor. Barbar Moda satıyor. Kesinlikle almanı tavsiye etmem. Ben de çok değil bir ay kadar önce damacana pompası satan bir Gittigidiyor satıcısından normalde piyasası 1600 TL olan TUF B550-PLUS anakartı 1250 TL'ye almıştım. Tabi sonra çaktım olayı. Kutusu açılmış ve eksik bir şekilde gelmişti. Size tavsiyem Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık - MWP22TU/A buradan almanız. Yetkili servis kendileri.
 
"Barbar Moda" isimli bir satıcıdan, hem ısırgan otu hem de parfüm satarken tutup da Apple ürünü alacağıma 3 ay kulaklıksız kalır; gider yetkili satıcılardan alırım.

Eleştiriniz yüzünden Hepsiburada adını Hepsiburadadeğil, GittiGidiyor Bir şeygitmiyor olarak değiştirdi. En acı olanı da Çiçeksepeti artık sadece çiçek satmaya karar verdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PTTAvm ile 2 kere alışverişim oldu sitenin kendisi güvenli ancak satıcılara dikkat etmek gerek ama bu konu da da orada satış yapabiliyorsa belli bir aşamadan geçmiştir diye düşünüyorum. Ben alışverişlerimden memnun kaldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı