PTT Kargo Ankara'dan Aydın'a ne kadar tutar?

N0rvecli

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2022
Mesajlar
3.536
Makaleler
2
Çözümler
53
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Arkadaşlar merhaba, Ankara'dan aydına ekran kartı yollayacagım bu kaç lıraya patlar acaba? Ayrıca kapıda odeme fiyatı ne kadar acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargonun kilosu da önemli olduğu için tahmini tutar söyleyemem fakat bugün İzmir'den Adana'ya bir kutu gönderdim 59TL istediler. Ondan öncesinde Aras kargoya götürmüştüm 120TL hatta daha fazlası bile tutabilir dedi adam, PTT daha uygun ordan ver istiyorsan dedi.
 
Kargonun kilosu da önemli olduğu için tahmini tutar söyleyemem fakat bugün İzmir'den Adana'ya bir kutu gönderdim 59TL istediler. Ondan öncesinde Aras Kargo'ya götürmüştüm 120TL hatta daha fazlası bile tutabilir dedi adam, PTT daha uygun oradan ver istiyorsan dedi.

Hocam 700 800 gram.
 
Hocam 700 800 gram.
Çok fazla bir para istiyeceklerini düşünmüyorum hocam. Benim paketin ortalama 1,5-2 kilosu vardı heralde içinde ne var diye sorup paketi açıp kontrol ettiler sonrasında tekrardan paketleyip bantladılar. Kaç para tutar diye sorduğumda o sisteme geçince belli olur dediler işlemler bitince 59TL olduğunu söyledi.

Ekran kartı olduğu için Fiyatta ekstra değişiklik olur mu bilemem ama...
 
Çok fazla bir para istiyeceklerini düşünmüyorum hocam. Benim paketin ortalama 1, 5-2 kilosu vardı herhalde içinde ne var diye sorup paketi açıp kontrol ettiler sonrasında tekrardan paketleyip bantladılar. Kaç para tutar diye sorduğumda o sisteme geçince belli olur dediler işlemler bitince 59TL olduğunu söyledi.

Ekran kartı olduğu için fiyatta ekstra değişiklik olur mu bilemem ama...

Hocam karşı taraf ödemeli oluyor değil mi?
 

Geri
Yukarı