PTT Kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

mehmetaba

Decapat
2 ayrı yerden bir şey satın almıştım ikisi de Yurtiçi Kargo bugün neredeyse aynı saatlerde ikisi de şubeye ulaşmış. Birisi 1 saat önce dağıtıma çıkıp elime ulaştı diğeri ise dağıtıma çıkmadı hala şubede gözüküyor. Peki bu bugün dağıtıma çıkar mı?

2 ayrı yerden bir şey satın almıştım ikisi de Yurtiçi Kargo bugün neredeyse aynı saatlerde ikisi de şubeye ulaşmış. Birisi 1 saat önce dağıtıma çıkıp elime ulaştı diğeri ise dağıtıma çıkmadı hala şubede gözüküyor. Peki bu bugün dağıtıma çıkar mı?
Hocam tamamen çalışanların isteğine bağlı fakat bu gün gelmese bile oldukça yakın bir zamanda geleceğini tahmin ediyorum.

Başlıktaki yazan PTT'ye göre değil de içerikteki Yurtiçi kargoya göre cevap vereyim. Zaten PTT'ye gittiyse Allah'a emanettir. Ne olacağı belli değil.

Yurtiçi kargo şubesine(benzeri MNG için de geçerli) genelde sabah 9'dan önce ulaşmış paketler aynı gün dağıtıma çıkar. Paketler iki farklı bölgeden geldiyse belki birisinin transfer aracı dağıtım saatine yetişmemiştir. O yüzden önce gelen dağıtıma çıkar diğeri bir sonraki güne kalır. Eğer ikisi de aynı bölgeden geldiyse belki birisini şubede unutmuşlardır. Sonraki gün dağıtıma çıkar. Üçüncü ihtimalle paket yoğunluğu veya mahalle/semt paylaşımı sebebiyle aynı gün başka kuryeye verilebilir.

sabah sayım yapılır öğleden sonra dağıtıma çıkar firma farketmiyor hepsi aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı