PTT Paranız Alıkonuldu Hatası !

Raşit Sayı

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi Akşamlar Forum Üyeleri. Saat 20:45 civarlarında PTT'ye para yatırdım. Aslında 50 TL yatırıcaktım fakat 5 TL'sini çüzdanımın gözünden çıkaramadım 45 TL yi makinenin içine koydum birden Karşıma "PARANIZ ALIKONULDU" diye bir yazı geldi. Bunun hakkında yoldan eve gelirken araştırdım makina arzasıymış hala elim ayağım titriyor 45 TL az para değil! Yarın ilk işim PTT Şubesine gitmek ama napıcağımı hiç bilmiyorum ininal kart kullanıyorum. Daha önce böylebir sorunla hiç karşılaşmadım :( Konuyu açıcak yer bulamadım burası belki uygundur deyip açtım şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir olay benim başıma geldi. Bankaya para yatırırken ATM arıza verdi ve para içinde kaldı. Bankayı aradım ve durumu anlattım onlarda sistemden arızayı görüp 12 saat içinde parayı yatırdılar. Sonradan ATMdeki parayı sayıp kesin onay veriyorlar ama mağdur olmaman için parayı önceden yatırıyorlar. Umarım sende sorunu çözersin.
 
Sıkıntı olmaz benim de başıma gelmişti bi keresinde 200TL'imi almıştı. PTT şubesine girip söyledim paramı geri aldim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı