PttAVM'den alınan Windows 11 keyi sorun çıkarır mı?

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
PttAVM.com'dan aldığım Windows 11 Key'i şu PDF'de ki adımları uygulayarak etkinleştirdim ama bana garip geldi. Sizce bir sıkıntı olur mu? (Telefonla etkinleştirme aşamasından bahsediyorum, bana verdiği kimliği onların sitesine girdim ve bana onay kodunu verdiler ama bana garip geldi normalde tak diye etkinleştirilmesi gerekmez miydi?)

Dosya Ekleri

• Windows Nasıl Etkinleştirilir.pdf
    418,6 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Bu şekilde telefon ile etkinleştirme yöntemini arkadaşımda yapmıştık. Birkaç yıl oldu ve sıkıntı çıkmadı. Bu şekilde ki kodları satmak ya da almak yasal olmasa da(Microsofta göre) sıkıntı çıkardıklarını daha hiç görmedim ve duymadım. Sadece bazı satıcılar bildiğin crack adımlarını da parayla sattığı oluyor. Onlara dikkat etmek lazım.

Hocam olmaz da , olur ya sıkıntılı key olur , virüslü olur vs. ( Keyler hakkında çok bilgim yok ) o yüzden sordum.

Vay be hala orijinal Windows satan alan birkaç arkadaşımız var tebrikler

Hocam olmaz da, olur ya sıkıntılı key olur, virüslü olur vs. ( keyler hakkında çok bilgim yok ) o yüzden sordum.

Etkinleştirme işlemi adı altında herhangi bir dosya indirip tıklamadığınız sürece bir sıkıntı yaşamazsınız. Direk Windows ayarlarından etkinleştime yapıldığı için en azından virüs gibi bir şey olma ihtimali yok.

Orijinal almadım ki 30TL'ye aldım

Sonuç olarak orijinal diye geçiyor kod ile aktif etmişsiniz sadece kodu ucuza almışsınız ortada bir lisans var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…