PttAVM'den ayakkabı alınır mı?

melih.19

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, eski Nike modellerinden Nike kyrie 7 bled basketbol ayakkabısından almak istiyorum ve Türkiye'de internette sadece PttAVM'de iki tane satıcı bulabildim. Birisi 1650 TL diğeri ise 2900 TL. 2900 TL'lik olanın Litvanya'dan ithal gelip 24 ay garantisi olduğu iddia ediliyor diğerinde ise hiçbir bilgi yok. Çok bilgim yok ama replika galiba ikisi de arasındaki fiyat farkına değer mi ve bunlardan alışveriş yapsam sorun yaşar mıyım?

2900 TL.

1650 TL.

İyi günler, eski Nike modellerinden Nike kyrie 7 bled basketbol ayakkabısından almak istiyorum ve Türkiye'de internette sadece PttAVM'de iki tane satıcı bulabildim. Birisi 1650 TL diğeri ise 2900 TL. 2900 TL'lik olanın Litvanya'dan ithal gelip 24 ay garantisi olduğu iddia ediliyor diğerinde ise hiçbir bilgi yok. Çok bilgim yok ama replika galiba ikisi de arasındaki fiyat farkına değer mi ve bunlardan alışveriş yapsam sorun yaşar mıyım?

2900 TL.

1650 TL.

Salatalık çıkması bile olası bir durum.

Arkadaşın dediği gibi Eminönü'nden alın daha iyi PttAVM'den alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

2900 TL.

1650 TL.
Bu zamana kadar ne aldıysam sağlam geldi. İçin rahat bir şekilde sipariş edebilirsin. Kocaman boy aynası almıştım o bile güzel bir şekilde paketlenip gönderilmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    72,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 20250428_195615.jpg
    20250428_195615.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 22
Sadece bir alışveriş yapmışsınız. Birden fazla alışveriş yapmamışsınız ki. Bu zamana kadar ne aldınız acaba oradan?
Siz ne kadar alışveriş yaptınız?
Kedi maması alıyorum sürekli, mutfak malzemeleri aldım. Aynanın detaylarına tıkladım ki tarih gözüksün diye, diğerleri aşağıda kaldı. Yeteri kadar alışveriş yaptım, çoğu da kırılabilir üründü.

Siz ne kadar alışveriş yaptınız?

Önce ben soru sordum, soruma da cevap istiyorum. Bu zamana kadar alışveriş yaptığınızı belirtmişsiniz fakat koyduğunuz fotoğrafta, PttAVM'den tek alışveriş yaptığınız gözüküyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Zorundasınız demiyorum ama insanları yanlış yönlendirmeye hakkınız yok. :) Bu zamana kadar alışveriş yapmışsınız ancak şu zamana kadar ki yapılan alışverişlerde yani tüm alışverişlerde sadece bir ayna alışverişi yaptığınız görülüyor. PttAVM'de işini hakkıyla yapan satıcı vardır, yoktur demiyorum ama sitedeki satıcıların çoğu dolandırıcı. İnsanlar günlük şikayet açıyor, günlük şikayet konusu açıyor. Boşuna mı açıyorlar onu? Siz söylemeden ben cevaplayayım: Her sitenin şikayeti olur diyeceksiniz. Evet, her sitenin şikayeti olur da saat başı şikayet açılan siteden alışveriş yapmak ne kadar mantıklı?

Buyurun, buradan bakın. Belgelerle konuşurum ve sadece bugün saat başı neredeyse şikayet açılmış.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu bile dolandırılmış. Kendi adını verince mağaza doğrudan kapatılıp iadesi yapılmış. Buyurun, bu da kanıtı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak, bu siteden alışveriş yapıp yapmamak konu sahibine kalmış. Dolandırıcıların cirit attığı bir sitede "içiniz rahat etsin, istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz" diyemezsiniz. Ben de diyorum ki konu sahibinin yerinde olsam, bu siteyi tercih etmezdim. Buradan ayakkabı alan tanıdıklarım da oldu. Gelen ayakkabının sonucunu söyleyeyim: Ayakkabı iki günde parçalandı. :D Pazarda satılan ayakkabılar, daha iyidir. Bundan eminim.

Her sitenin illaki sıkıntısı olur ama bir site hakkında bu kadar şikayet konusu açılması normal değil. Demek ki site yönetimi, sorunları çözüme kavuşturmuyor. İnsanları mağdur ediyor. Şikayevar yorumlarına baktığım zaman, PttAVM'nin cevap verdiğini de göremiyorum. Umarım bundan sonra insanları yanlış yönlendirme yapmazsınız. Konu sahibi arkadaşa da cevabım, senin yerinde olsam bu siteyi tercih etmezdim kardeşim. Eğer tercih edeceksen de sorun yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu bilip tercih edersin, tercih edip etmemek de sana kalmış.

Yeni konular

Geri
Yukarı