PttAVM'den ayakkabı alınır mı?

Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. En iyisi güvenilir olmayan bir replika yerine aynı paraya orjinal yeni modellerden almak

Kanıtlayamadınız çünkü ben sizin sipariş edip etmediğinizi sordum, bu yazı benim sorduğum şey ile ilgisiz bir yazı olmuş .Tüm sitelerde sıkıntı yaşayan insanlar var, sıkıntı yaşayan insanların bazı kesimlere hitap eden ünlü insanlar olması bir şeyi değiştirmiyor. "Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar var deyip İbrahim'in yazısını paylaşmanız da manidar olmuş."
Ben ise şahsi görüşlerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. 3 siparişi de kabul etmeyecekseniz diğer hesaplarımdaki siparişleri de atacağım ama ürünler kusurlu olarakta teslim edilmiş olabilir, bu kanıt beni ikna etmezdi ama sizin için bu eyleme "Kanıt" diyebilmemiz için belli bir sayıdan sonrası yeterli olabiliyor galiba

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    60,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
@KerpetenAlii, mantıklı hareket yapmış olursunuz kardeşim. İnternet sitelerini biraz gezinin. Kampanya üstüne kampanya yapan internet siteleri olabiliyor. Oradan uygun fiyata ayakkabınızı alabilirsiniz. En azından sorun yaşama ihtimaliniz düşük olur. Sorun yaşarsanız da doğrudan iade edersiniz. İade ederken çile çekmezsiniz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…