S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #11 Teknoyms dedi: Hocam konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama Netgsm'e geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok tercih etmedim VoLTE VoWiFi gibi hizmetler yok dediler ana hat için geçilmez hala diyen çok bakınıyorum hala.
Teknoyms dedi: Hocam konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama Netgsm'e geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok tercih etmedim VoLTE VoWiFi gibi hizmetler yok dediler ana hat için geçilmez hala diyen çok bakınıyorum hala.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Nisan 2024 #12 Geçilmez diyen çok ama deneyim paylaşanı göremedim. Vodafone kullanıyorum 15 GB 280₺ olmuş. Ne yapsam bilemedim.
Geçilmez diyen çok ama deneyim paylaşanı göremedim. Vodafone kullanıyorum 15 GB 280₺ olmuş. Ne yapsam bilemedim.
S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #13 Teknoyms dedi: Geçilmez diyen çok ama deneyim paylaşanı göremedim. Vodafone kullanıyorum 15 GB 280₺ olmuş. Ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Çok fazla telefonda görüşme yapmıyorsanız kullanılır. Kullanıcı yorumlarına bakmak için NETGSM ana konu yazabilirsiniz internete.
Teknoyms dedi: Geçilmez diyen çok ama deneyim paylaşanı göremedim. Vodafone kullanıyorum 15 GB 280₺ olmuş. Ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Çok fazla telefonda görüşme yapmıyorsanız kullanılır. Kullanıcı yorumlarına bakmak için NETGSM ana konu yazabilirsiniz internete.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.420 Makaleler 3 Çözümler 61 5 Nisan 2024 #14 Dostum 300 bayılık Türk Telekom, Vodafone gibi yerlerden GB, SMS, dakika gibi uğraştırmayacak servislerden alın geçin uğraşmayın.
Dostum 300 bayılık Türk Telekom, Vodafone gibi yerlerden GB, SMS, dakika gibi uğraştırmayacak servislerden alın geçin uğraşmayın.
S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #15 SiyahPassat dedi: Dostum 300 bayılık Türk Telekom, Vodafone gibi yerlerden GB, SMS, dakika gibi uğraştırmayacak servislerden alın geçin uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anlayamadım hocam.
SiyahPassat dedi: Dostum 300 bayılık Türk Telekom, Vodafone gibi yerlerden GB, SMS, dakika gibi uğraştırmayacak servislerden alın geçin uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anlayamadım hocam.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Nisan 2024 #16 Smurfcat dedi: Çok fazla telefonda görüşme yapmıyorsanız kullanılır. Kullanıcı yorumlarına bakmak için NETGSM ana konu yazabilirsiniz internete. Genişletmek için tıkla... Yok hocam pek telefon görüşmesi yapmam genelde kargo gelir arama o olur. Hocam merağıma yenik düştüm hadi hayırlısı. Akbank, Vakifbank, Papara kullanıyorum. Başım agriyacak gibi hadi hayırlısı. Dosya Ekleri IMG_20240405_151826.jpg 67,6 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 5 Nisan 2024
Smurfcat dedi: Çok fazla telefonda görüşme yapmıyorsanız kullanılır. Kullanıcı yorumlarına bakmak için NETGSM ana konu yazabilirsiniz internete. Genişletmek için tıkla... Yok hocam pek telefon görüşmesi yapmam genelde kargo gelir arama o olur. Hocam merağıma yenik düştüm hadi hayırlısı. Akbank, Vakifbank, Papara kullanıyorum. Başım agriyacak gibi hadi hayırlısı.
S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #17 Teknoyms dedi: Yok hocam pek telefon görüşmesi yapmam genelde kargo gelir arama o olur. Hocam merağıma yenik düştüm hadi hayırlısı. Akbank, Vakifbank, Papara kullanıyorum. Başım agriyacak gibi hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Şimdiden bu bankalardan birinden hesap açın derim.
Teknoyms dedi: Yok hocam pek telefon görüşmesi yapmam genelde kargo gelir arama o olur. Hocam merağıma yenik düştüm hadi hayırlısı. Akbank, Vakifbank, Papara kullanıyorum. Başım agriyacak gibi hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Şimdiden bu bankalardan birinden hesap açın derim.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 5 Nisan 2024 #18 Sürprizbozan: 143 TL ye en iyisi
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Nisan 2024 #19 Ne zaman aldıniz hocam ben baktım bulamadım. Smurfcat dedi: Şimdiden bu bankalardan birinden hesap açın derim. Eki Görüntüle 2159940 Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaş altı olduğumdan hesap için şubeye gitmem gerekiyor. Dh forumda bazılarına SMS gitmis giderse uğraşmak istemiyorum. Aras Kargo'ya verlidi ilerledikçe süreci aktaracağım.
Ne zaman aldıniz hocam ben baktım bulamadım. Smurfcat dedi: Şimdiden bu bankalardan birinden hesap açın derim. Eki Görüntüle 2159940 Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaş altı olduğumdan hesap için şubeye gitmem gerekiyor. Dh forumda bazılarına SMS gitmis giderse uğraşmak istemiyorum. Aras Kargo'ya verlidi ilerledikçe süreci aktaracağım.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 5 Nisan 2024 #20 @Teknoyms ben mi?