Çözüldü Steam Puan takasında tamamı gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

morpetek

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
10K'ya profiller var ve onlardan almak istedigim için puanı fazla olan arkadaştan topluluk odülü istedim. Toplamları 10k olan ödüllerden bana attı. 14 gün sonra gelecegini zaten biliyordum fakat bugün bir mail geldi 3200 puan gelecek yazıyor. Ben puanların tamamı gelecek sanıyordum, pu yazan puan ekstra mı yoksa 10K'den bana bu kadar mı gelecek? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-28 230852.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-28 230852.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
10K'ya profiller var ve onlardan almak istedigim için puanı fazla olan arkadaştan topluluk odülü istedim. Toplamları 10k olan ödüllerden bana attı. 14 gün sonra gelecegini zaten biliyordum fakat bugün bir mail geldi 3200 puan gelecek yazıyor. Ben puanların tamamı gelecek sanıyordum, pu yazan puan ekstra mı yoksa 10K'den bana bu kadar mı gelecek? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Hocam bunlarla uğraşmak yerine ucuz fiyatlara Steam puanı satılıyor onlardan almanız daha iyi olur.

Atılan puanın 1/3'i size geliyor.

Hocam kesin midir peki geçenlerde arkadaşım başka bir arkadaşa atmıştı ve tamamı gelmişti ben de ondan dolayı böyle yapmak istemiştim ben de.

Hocam bunlarla uğraşmak yerine ucuz fiyatlara Steam puanı satılıyor onlardan almanız daha iyi olur.

Ben tamamı geldigini düşündügüm için böyle yaptım eger tamamı gelmezse öyle yapacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı