Steam Puanı nereden satın alınır?

Oraya nasıl girdin ben bulamadım da.
Profiliniz daha önce ödül aldıysa Rozetler bölümünün üstünde aldığınız ödüller belirir. Tıkladığınızda ise tam liste geliyor.

1714837705568.png

Tam olarak surec nasıl isliyor arkadaşlar? Satın alma isleminden bahsetmiyorum nasıl ediliyor ki puan takas vs falan mı cok hakim degilm.

Siz satın aldıktan sonra sizden Steam profil linkinizi istiyor. Ondan sonra profilinize ödül yolluyor. Ödullerin hepsi puan taşıyor.

1726202562020.png

Bunlar ödül işte. Ama 14 gün beklemeniz lazım kullanabilmek için. 14 gün sonra ödüllerin değeri kadar puan hesabınıza geçiyor.

Peki bu ne kadar güvenli yani ban yeyip Steam hesabımın kapatılma riski yok mu?

Hayır hiçbir sıkıntı olmaz illegal bir şey değil Steam'ın kendi ödül sistemi isteyen isteyene atıyor kimse karışamaz.

Siz satın aldıktan sonra sizden Steam profil linkinizi istiyor. Ondan sonra profilinize ödül yolluyor. Ödullerin hepsi puan taşıyor.

Eki Görüntüle 2309185

Bunlar ödül işte. Ama 14 gün beklemeniz lazım kullanabilmek için. 14 gün sonra ödüllerin değeri kadar puan hesabınıza geçiyor.

Hocam ben zamanında almıştım fakat satıcı benden hem link hem de 4 oyun içi ekran görüntüsü istedi onları yükledim onlara attı her türlü profile geliyor zaten fark etmez şu an 80 bin puanım var sizin aldığınız sadece Steam profil linki mi istemişti eğer öyleyse o kişiden alayım hangi satıcı acaba.

Peki bu ne kadar güvenli yani ban yeyip steam hesabımın kapatılma riski yok mu?
Risk olacagini sanmiyorum zaten steam ici toplulukda insanlarin redditteki gibi birbirine odul verdigi bir sistem, topluluga bir faydan olup begenildigin de odul verenler sana puan olarak donuyor. Ama atan kisi bot tarafindan atiyor o kesin oyuzden bilemeyecegim, karsi tarafin bot sekilde attigina kanaat getirip tespit ederse Steam bunu ayikabilir.

Bana geldi ama steam puani olarak donusmedi henuz onu bekliyorum 14 gun cooldown varmis.
1726764682847.png

Yeni konular

Geri
Yukarı