emin arda
Decapat
Daha fazla
Oraya nasıl girdin ben bulamadım da.
Profiliniz daha önce ödül aldıysa Rozetler bölümünün üstünde aldığınız ödüller belirir. Tıkladığınızda ise tam liste geliyor.Oraya nasıl girdin ben bulamadım da.
Profiliniz daha önce ödül aldıysa rozetler bölümünün üstünde aldığınız ödüller belirir. Tıkladığınızda ise tam liste geliyor.
Eki Görüntüle 2186667
Tam olarak surec nasıl isliyor arkadaşlar? Satın alma isleminden bahsetmiyorum nasıl ediliyor ki puan takas vs falan mı cok hakim degilm.
Tesekkurler.Siz satın aldıktan sonra sizden Steam profil linkinizi istiyor. Ondan sonra profilinize ödül yolluyor. Ödullerin hepsi puan taşıyor.
Eki Görüntüle 2309185
Bunlar ödül işte. Ama 14 gün beklemeniz lazım kullanabilmek için. 14 gün sonra ödüllerin değeri kadar puan hesabınıza geçiyor.
Peki bu ne kadar güvenli yani ban yeyip Steam hesabımın kapatılma riski yok mu?
Siz satın aldıktan sonra sizden Steam profil linkinizi istiyor. Ondan sonra profilinize ödül yolluyor. Ödullerin hepsi puan taşıyor.
Eki Görüntüle 2309185
Bunlar ödül işte. Ama 14 gün beklemeniz lazım kullanabilmek için. 14 gün sonra ödüllerin değeri kadar puan hesabınıza geçiyor.
Risk olacagini sanmiyorum zaten steam ici toplulukda insanlarin redditteki gibi birbirine odul verdigi bir sistem, topluluga bir faydan olup begenildigin de odul verenler sana puan olarak donuyor. Ama atan kisi bot tarafindan atiyor o kesin oyuzden bilemeyecegim, karsi tarafin bot sekilde attigina kanaat getirip tespit ederse Steam bunu ayikabilir.Peki bu ne kadar güvenli yani ban yeyip steam hesabımın kapatılma riski yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.