Puanın yetmediği liseye nakil alınabilir mi?

Merhaba ben imam hatip lisesine gidiyorum 9. sınıfım ve imam hatibe devam etmek istemiyorum. Gitmek istediğim bir Anadolu lisesi var ve oranın puanı 407 benim puanım 394 ve o okulda da 10 kişilik kontenjan var. Nakil başvurusu yapsam o okula gidebilme şansım var mı? Çevreme sorduğum zaman 13 puan farkı çok değil belki girebilirsin dediler ama buraya da sorayım dedim teşekkürler.

Gidebildin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben geçen sene sınava girdim 487.8658 aldım İzmir fen lisesine nakille gelmek için puanı ise 488.2010 o yüzden nakil isteğinde bulamıyorum. 5 kişilik boş kontenjan da var ne yapmalıyım sizce? Arkadaşlar ya emsal puan tüm okullarda taban puanının 0.0001 puan altı fakat bunu ayarlamak okulun elinde galiba gidip düşürebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@pelkass taban puanı tutturamıyorsan hiçbir şey yapamazsın maalesef. Okulun elinde olan bir şey değil bu. Tamamen merkezi yerlştirme ve otomatik yapılıyor.
Taban puan değil emsal puanim tutmuyor nakil alamıyorum ki alsam bakilcak okulun en son gireni fen 1 Türkçe 1 din 1 yanlış yapmış ben ise fen1 turkce1 ing1 yanlış yaptım işte o yüzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı