Puanla alan lise istenen notu düşürebilir mi?

Huistle

Centipat
12. sınıfım kendi okulum uzak ve devam zorunluluğu istiyor. 8 puanla kaçırdığım lise bana yakın ve daha esnek oraya geçmek istiyorum. Boş kontenjan epey var, müdürle konuşsam düşürebiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
12. sınıf olunca neden geçilmiyor? Nakiller olmuyor mu?

Okulun bitmek üzere yüksek puanlı bir liseden az puanlı bir liseye geçiş olabilir ama yani 8 puan bilemiyorum.

12. sınıf olunca neden geçilmiyor? Nakiller olmuyor mu?

OBP'ya da okulumdaki öğretmenlerin benim hakkımdaki görüşlerine bakarlar mı? Okulumdaki öğretmenler şansımı arttırırdı.

Hayır ona bakmıyorlar maalesef.

Okulun bitmek üzere yüksek puanlı bir liseden az puanlı bir liseye geçiş olabilir ama yani 8 puan bilemiyorum.
Gitmek istediğim lise aşırı yüksek bir yer değil. 400 puan altında. Denemeye değer gibi.

Hayır ona bakmıyorlar maalesef.
İnternet üzerinden başvuru hiç yapılmıyor puan yüzünden. Yüz yüze kabul etme durumu oluyor mu?

Gitmek istediğim lise aşırı yüksek bir yer değil. 400 puan altında. Denemeye değer gibi.

İnternet üzerinden başvuru hiç yapılmıyor puan yüzünden. Yüz yüze kabul etme durumu oluyor mu?

Evet oluyor kiminle konuşacaksan nakil için onun insafına kalmış.

Yeni konular

Geri
Yukarı