12. Sınıf olunca neden geçilmiyor? Nakiller olmuyor mu?12. sınıfa geçmişsiniz büyük ihtimal geçilmez.
Obp ya da okulumdaki öğretmenlerin benim hakkımdaki görüşlerine bakarlar mı? Okulumdaki öğretmenler şansımı arttırırdı.İnsiyatife göre alınırsın büyük ihtimalle. Şanısını dene.
12. sınıf olunca neden geçilmiyor? Nakiller olmuyor mu?
12. sınıf olunca neden geçilmiyor? Nakiller olmuyor mu?
OBP'ya da okulumdaki öğretmenlerin benim hakkımdaki görüşlerine bakarlar mı? Okulumdaki öğretmenler şansımı arttırırdı.
Gitmek istediğim lise aşırı yüksek bir yer değil. 400 puan altında. Denemeye değer gibi.Okulun bitmek üzere yüksek puanlı bir liseden az puanlı bir liseye geçiş olabilir ama yani 8 puan bilemiyorum.
İnternet üzerinden başvuru hiç yapılmıyor puan yüzünden. Yüz yüze kabul etme durumu oluyor mu?Okulun bitmek üzere yüksek puanlı bir liseden az puanlı bir liseye geçiş olabilir ama yani 8 puan bilemiyorum.
Hayır ona bakmıyorlar maalesef.
Gitmek istediğim lise aşırı yüksek bir yer değil. 400 puan altında. Denemeye değer gibi.
İnternet üzerinden başvuru hiç yapılmıyor puan yüzünden. Yüz yüze kabul etme durumu oluyor mu?
Peki teşekkürler, okuldakilerle konuşup müdürün neşeli gününde şansımı deniyicem (.Evet oluyor kiminle konuşacaksan nakil için onun insafına kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.