PUBG %100 Disk Sorunu

batu4134

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar.
PUBG girdikten 10 dakika sonra %100 disk sorunu yaşıyorum. Görev yöneticisinden baktığım zaman %100 disk kullanıyormuş gibi gözüküyor ve sistemim çok yavaşlıyor zaman zaman kesiliyor ve tekrar yine %100 diske ulaşıyor. Hatta oyundan çıktıktan sonrada belli başlı programlarda değişiklik oluşuyor örneğin bir Chrome sayfası açtıktan sonra %100 disk oluyor fakat bu sorun sadece PUBG girdikten sonra ve PUBG çıkış yaptıktan sonra oluşuyor.
Acaba sorun oyunda mı yoksa sistemimde mi daha önce böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
HD Tune ile diskimi tarattım ve hiçbir sorun bulmadı.
  • Sistem: Windows 10 64-bit
  • Ekran kartı: AMD R9 285 2GB
  • İşlemci: Ryzen 3 1200
  • RAM: 8GB
Eğer sistem görüntüsü veya herhangi bir şey isterseniz hemen yükleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda çalışan bir güvenlik yazılımı var mı?
Hayır yoktu hatta Windows Defender dahil devredışıydı fakat tekrar aktifleştirdim ama sorun hala devam ediyor. Hatta bazen oyunda değilken bazı dosyalarda %100 disk kullanma olarak gösteriyor çoğu zaman ''System'' adlı windows dosyası. Şuanda boşta PC sadece Chrome açık disk kullanımı %0
Sorunum hala devam ediyor lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Hatta şuan genel steam oyunlarından çıkış yaptıktan sonra %100 disk sorunuda yaşıyorum anlamadım gitti ne sorun olabilir acaba :/

Son düzenleme:
Ben de %100 disk sorunu yaşıyordum SSD aldım bayağıdır sorun olmuyor en azından dikkatimi çekmedi. OS : Windows 10
Peki sorunu genel olarak mı yaşıyordun yoksa belirli oyunlarda mı. Benim şuanda hangi programı açarsam açayım %100 disk oluyor sonra düzeliyor. Heleki steam oyunlarında hep bi problem

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı