PUBG alınır mı?

Arda Eşkin

Centipat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
26
Çözümler
1
PUBG indirime girmiş bu sistemle alabilir miyim?
Laptop işlemci Intel Core i5-7300HQ CPU, 8 GB RAM 64 Bit ekran kartı GeForce GTX 1050 Monster.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz Steam'e göre minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. Maksimum ekran çözünürlüğünüz nedir? 1366x768 çözünürlük düşük olduğu için rahatça oynatır. 1920x1080 oynamak biraz düşük FPS yaşayabilir oyunlarda FPS'yi belirleyen en büyük etkenlerden birisi oynadığınız çözünürlük oluyor.
 
Eğlenceli değil, eskiden iyiydi ancak şu anda 43 TL'ye ondan daha kaliteli oyunlar bulabilirsiniz.
PUBG'nin optimizasyonu yüzünden laptopunuzdan çok verimli bir oyun deneyimi alamazsınız.
Onun yerine PUBG Lite oynayabilirsiniz, hem ücretsiz hem de daha az optimizasyon sorunlu.
 
Oyunu bu sistemle oynayabilirsin ancak PUBG almanı tavsiye etmem çünkü PUBG Lite çıktı ve sadece oyunlar arasına grafik fark ediyor kalan her şey neredeyse tamamen aynı eğer yine de almak istersen rahat rahat oynarsın.
 
Sisteminiz Steam'e göre minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. Maksimum ekran çözünürlüğünüz nedir? 1366X768 çözünürlük düşük olduğu için rahatça oynatır. 1920X1080 oynamak biraz düşük FPS yaşayabilir oyunlarda FPS'yi belirleyen en büyük etkenlerden birisi oynadığınız çözünürlük oluyor.

Maalesef 1920X1080.ama şöyle bir durum var laptoplarda SSD takınca düşük FPS veriyor C'de iyi FPS alırken SSD'de alamıyorum.
 
1920x1080 olması kötü bir şey değil 1366x768'e göre daha iyi. PUBG bilgisayarınızda akıcı bir şekilde oynatır düşük orta ayarlada diye düşünüyorum. SSD FPS'yi etkilemez ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
Oyunu bu sistemle oynayabilirsin ancak PUBG almanı tavsiye etmem çünkü PUBG Lite çıktı ve sadece oyunlar arasına grafik fark ediyor kalan her şey neredeyse tamamen aynı eğer yine de almak istersen rahat rahat oynarsın.
Arasında sadece grafik farkı yok bir çok açıdan fark var. Buglar, sprey, ses ve hilelerin fazla olaması vs. PUBG oynamayı seviyorsanız ve çok oynayacaksınız vereceğiniz paraya değer bence. PUBG Lite artık yeni güncelleme almayacak.
 
1920X1080 olması kötü bir şey değil 1366X768'e göre daha iyi. PUBG bilgisayarınızda akıcı bir şekilde oynatır düşük orta ayarla da diye düşünüyorum. SSD FPS'yi etkilemez ilk defa böyle bir şey duyuyorum.

Arasında sadece grafik farkı yok birçok açıdan fark var. Buglar, sprey, ses ve hilelerin fazla olaması vs. PUBG oynamayı seviyorsanız ve çok oynayacaksınız vereceğiniz paraya değer bence. PUBG Lite artık yeni güncelleme almayacak.

Laptopda etkiliyor.
 
Laptop veya masaüstü farketmez efendim SSD doğrudan FPS etkilemez etkilese bile gözle görünecek bir fark olmaz. SSD oyun sahnelerinin daha hızlı yüklenmesini, oyunun ve bilgisayarın hızlı açılmasını sağlar. SSD'nin FPS düşürmesi için arızalı olması gerekir. Benim arızalı bir SSD'im vardı oyunlarda küçük anlık droplar vs arızalı olmasından dolayı olurdu değiştirip yeni SSD aldım sorun çözüldü.
 
Laptop veya masaüstü fark etmez efendim SSD doğrudan FPS etkilemez etkilese bile gözle görünecek bir fark olmaz. SSD oyun sahnelerinin daha hızlı yüklenmesini, oyunun ve bilgisayarın hızlı açılmasını sağlar. SSD'nin FPS düşürmesi için arızalı olması gerekir. Benim arızalı bir SSD'im vardı oyunlarda küçük anlık droplar vs arızalı olmasından dolayı olurdu değiştirip yeni SSD aldım sorun çözüldü.

Kusra bakmayın onun adı SSD değilmiş taşınabilir harddisk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı