Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi dün yaz indirimi başladı ve ben bir adet PUBG aldım. Oyunu kurup yüklediğimde iki saat arkadaşlarımla oynadım hiçbir sıkıntı yoktu. Ancak bugün güncellemeyi yaptıktan sonra Steam üzerinden oyunu oynamaya çalıştığımda hiç açılmıyor ekran vb. yok birden crash veriyor.
Bilgisayar özelliklerime baktım ancak hiçbir sorun yok; ben yine de yazayım.
Windows 10
GTX750Ti MSI
8GB HYPERX FURY RAM
AMD X4 860K İŞLEMCİ
MSI A68HM-E33 V2 ANAKART
Lütfen bilginiz varsa yardımcı olun... Sinirden kafamı duvarlara vuracağım artık her şeyi her yolu denedim. Yardım lütfen @Ali Güngör @Recep Baltaş
aynen hocam. İlk defa aldım oyunu, dün indirdim. Sabaha karşı da bir güncelleme geldi. Bu gün akşama kadar onu bekledim. Bir girdim hata verdi. Baktım ettim. En sonunda steam forumlarına baktım, herkeste aynı sorun var. PubG' nin yayıncısı bir şey yazmış kendi kişisel hesabından onu gördüm. öyle yani.
aynen hocam. İlk defa aldım oyunu, dün indirdim. Sabaha karşı da bir güncelleme geldi. Bu gün akşama kadar onu bekledim. Bir girdim hata verdi. Baktım ettim. En sonunda steam forumlarına baktım, herkeste aynı sorun var. PUBG' nin yayıncısı bir şey yazmış kendi kişisel hesabından onu gördüm. öyle yani.
hocam su ana kadar hala bir güncelleme gelmiş değildir. Acaba gördülermi veya yakında bir güncelleme gelicekmı sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum araştırmalarım sonucu ne yazık ki hala bir sonuca ulaşamamış durumdaym. Keşke bir an önce güncelleme gelse.
hocam su ana kadar hala bir güncelleme gelmiş değildir. Acaba gördülermi veya yakında bir güncelleme gelicekmı sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum araştırmalarım sonucu ne yazık ki hala bir sonuca ulaşamamış durumdaym. Keşke bir an önce güncelleme gelse.