PUBG Güncelleme Hatası - İçerik bozulmuş

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
İyi günler. Bilgisayarımdaki PUBG'yi uzun zamandır güncellemiyordum. Bugün güncellemeye açtım ve yaklaşık 18 GB yükledi. Güncellemenin bitmesine çok az kala PUBG güncellenirken bir hata oluştu (İçerik bozulmuş) gibisinden bir hata alıyorum. Bu hatayı aldıktan sonra yaklaşık 15 kez daha denedim ve aynı hatayı aldım. Ne yapmalıyım?

İyi günler. Bilgisayarımdaki PUBG'yi uzun zamandır güncellemiyordum. Bugün güncellemeye açtım ve yaklaşık 18 GB yükledi. Güncellemenin bitmesine çok az kala PUBG güncellenirken bir hata oluştu (İçerik bozulmuş) gibisinden bir hata alıyorum. Bu hatayı aldıktan sonra yaklaşık 15 kez daha denedim ve aynı hatayı aldım. Ne yapmalıyım?
Steamden pubgye sağ tıklayıp özellikler kısmına gelin orada yerel dosyalar var dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı deneyin

Steamden pubgye sağ tıklayıp özellikler kısmına gelin orada yerel dosyalar var dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı deneyin
Hocam şimdi denedim. Yüklüyor. Şimdi de yüklerken disk okuma hatası alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı