C Cpt Yolo Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #1 Oyun tavsiyesi olarak PUBG'yi aldım ve yükledim. 6.8GB olması şaşırttı çünkü duyduğum kadarıyla 40GB üstü bir güncellemesi varmış. Bu hataları aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2017
Oyun tavsiyesi olarak PUBG'yi aldım ve yükledim. 6.8GB olması şaşırttı çünkü duyduğum kadarıyla 40GB üstü bir güncellemesi varmış. Bu hataları aldım.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 17 Temmuz 2017 #2 1. Resim hata değil. Oyunun erken erişimde olduğunu, bug, optimizasyon ve diğer hataların olabileceğini söylüuor. 2. Resim için de; Modeme reset at. VPN varsa kapat. Ekstra olarak: Şuna bir göz at. Connection/Steam/Launch Issues: A Comprehensive Guide Artı 0 Eksi
1. Resim hata değil. Oyunun erken erişimde olduğunu, bug, optimizasyon ve diğer hataların olabileceğini söylüuor. 2. Resim için de; Modeme reset at. VPN varsa kapat. Ekstra olarak: Şuna bir göz at. Connection/Steam/Launch Issues: A Comprehensive Guide
F FaUs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 40 17 Temmuz 2017 #3 Çok iyi bi oyun arkadaşınla girersen daha eğlenceli. 2 . resimdeki hata bende de oldu bir süre sonra geçti. Artı 0 Eksi
Çok iyi bi oyun arkadaşınla girersen daha eğlenceli. 2 . resimdeki hata bende de oldu bir süre sonra geçti.